Tuesday and new hair

Nonii sit pukkaa päivän vaatetusta ja uusia hiuksia, kampaus aika sama kuin aikasemmin paitsi että allaolevaa ruskeaa korostettu aika paljonkin ja päällä hunajanvärisiä raitoja. Myös otsis on uusittu:)




Uusille hiuksille on tottakai oltava uudet hiustuotteetkin ; hyvät sellaiset, hiustuotteisiin kannattaa mielestäni panostaa jos tukka on hankala laadultaan kuten omani : kuivat ja hennot. Tigin Small talk - jälkihoitoainetta olen aiemmin testannut ja tykästynyt täysin , se on monitoimituote joka siloittaa, tuuheuttaa ja tekee hiuksista pehmeät ja helposti kammattavat. Paketin mukana tuli Bed Headin Maxxed out - hiuslakka, jonka koostumus on spray'mainen eikä ihan perus lakkamainen, mutta antaa pitoa etenkin jos haluat otsiksen tai muut helposti silmille tulevat hiukset ojennukseen.

Kaikkia Tigin tuotteita yhdistää hauska ulkonäkö ja ihana tuoksu!
Asu : kengät ja knit Bershka, Housut H&M, toppi Guess



+ Lady Gagan tyyli MTV Video Music Awardseissa oli kyllä hurjaa katsottavaa; monet kerrat joutui katsomaan ja arviomaan, onko se oikeasti hän tai tuleeko ääni nauhalta ja kyseessä on näyttelijä; mutta miksi ihmeessä niin tehtäisiin, oli se Gaga, ja hän totisesti onnistuu kerta toisensa jälkeen shokeeraamaan kaikki. Onko muut samaa mieltä, anyone?
Kuva MTV VMA - nettisivuilta
Kerrankin telkkarista jatkui oikeasti asiallinen ohjelma, nimittäin pientä pintaremonttia johon olen aivan koukussa, muutokset ovat joka kerta upeita :)) hauskaa tiistainjatkoa everyone!

Kommentit