Light up the dark

Tuntuu, että nyt kaamosaikoina asunto on vieläkin liian pimeä vaikka valoja on joka lähtöön! kaipasin kumminkin makuuhuoneeseen vähän lämpimämpää valaistusta, nyt kun ilmat kylmenee oikein kovallakin kädellä (luvattu vaan 6 plus astetta?!) joten vedin esiin nurkassa jököttäneet, pölyiset jouluvaloiksi tarkoitetut oksat! Pinkki väri lämmittää mukavasti huoneen ilmettä ja valaisee tätä niin ankeeta ja pimeää vuodenaikaa.



Toki valoisuutta edesauttaa vaaleat värit sisustuksessa, valkoiset tapetit ja läpikuultavat verhot ! Omassa asunnossa valo virtaa sisään joka puolelta, sillä se sijaitsee kuudennessa kerroksessa kerrostalossa. Jos haluat valoisuutta, jouluvaloissa ei ole mitään vikaa ( kunhan nyt ei pistä tähteä tai valokaapeleita roikkumaan ikkunaan miten sattuu). Eli kivat, pienet valopilkkukaapelit esim. kulhoon laitettuna tai oksat ovat erinomainen valinta!

Selasin eilen ruotsin Elle Magasin oktobernummer, paksu lehti täynnä laadukkaita trendivinkkejä;
Hieno vanhanajan elokuvatyyli - juttu oli huippu! Esim Hitchcock - elokuvasta lainattu tyyligenre. Lohdi nostalginen tyyli hansikkailla, mintunvärisellä väljällä takilla, kellohameella ja hiuskoristeilla.

Tässä vinkki Lazy Sunday - asuun :
leggingsit, pitkä toppi, neule ja vielä siihen päälle jacket ja kaulahuivi.
Eilen kokeilin salilla Hot Body Joogaa, joka oli rentouttava ja vähemmän rankka, alkoi väsyttää sopivasti kotiin tultuaan. Vähän tuntuu lihaksissa kumminkin eilinen rankkojen asentojen myötä joissa piti pysyä tovin. Varmaan torstaina Spinningiin , niin saa yhden kunnon haastetreenin tälle viikolle!

Kommentit