Introducing Marianne H, Old Town Porvoo

Tällä viikolla kävin tutustumassa tarkemmin uuteen Marianne H - muotiliikkeeseen Porvoon vanhassa kaupungissa. Liike sijaitsee tunnelmallisella välikadulla. Nappasin muutamia otoksia liikkeessä.

Liikkeestä löytyy lähinnä naistenvaatteita, mutta myöskin miehille löytyy muun muassa kelloja. Suurin trendi on varmasti aidot One Piece Of Norway - haalarit, joita löytyy liikkeestä monissa eri väreissä, kuvioituina tai ilman. Liike on muotia,tyyliä ja laatua rakastaville naisille! Sieltä löytää tyylikkäitä merkkejä kuten muun muassa Tanskalaista Style Snobia, joka on trendien edelläkävijä sesongista toiseen. Liike on myös mukavan pieni,tunnelmallinen ja kodikas, kuin pieni takkahuone. 



One Piece - osastolla on mistä valita omaa suosikkiaan ! Own favourites on ehdottomasti vaaleanpunainen ja harmaa kokovartaloprintti - onepiecet (keskimmäinen hylly kaksi oikeanpuolimmaista)




 Liikkeestä löytyy paljon myös kenkiä , kauniita ballerinoja ja huiveja.
 Näyttäviä TW - Steel kelloja, muun muassa pronssin ja valkoisen sävyissä.

Kaapin päällä näkyvät valkoiset Sailor - tyyliset laukut ovat aitoa, uniikkia Finish Designia.
Trendikkäitä saappaita talveen !

StyleSnob - merkin nahkaprätkäbuutsit, love them!!

 PSST: liikkeessä on nyt sale, takkeja ja vaatteita alennettuun hintaan ;)


Ooh, grassgreen onepiece ! Nätti printti :))

Marianne H on varsinainen tärppi sekä porvoolaisille että porvooseen matkustaville muodin ystäville !

Sitten vielä esittelen kuvia menneiltä päiviltä, keskiviikkona järkkäilin kotonani PartyLite kutsuja, uusimmassa kevätkuvastossa oli taas paljon uusia upeita kynttilätuoksuja.
 Eilen it was loppiais - partying ! :>


NIITTIHAME SEPPÄLÄ / ALLAOLEVA MEKKO/TOPPI ONLY / KAULAKORU JA KORVIKSET UR&PENN / UGGLA SORMUS LINDEX / RANNEKORU H&M / HUIVI GINATRICOT
RIDEPANTS / H&M

New York - kisan äänestysaika on nyt päättynyt, kiitän kaikkia tosi paljon äänistä ! Sekä Facebook - jaoista, niistä on ollut paljon apua ja Styled By Nina'n lopullinen sijoitus skabassa oli 48, mikä on parempi kuin olisin koskaan kuvitellut olihan blogeja kaikkiaan 130 ;) olen tosi tyytyväinen. Tack alla !!

Tänään istumaan iltaa siskolle, huomenna varmaankin leffailtaa sillä tulee Millennium triologian eka ruotsalaisosa telkkarista, yes :)
Happy weekend ja loppiaispyhää kaikille :>

Kommentit

  1. Ihanalta ja tyylikkäältä vaikuttaa tuo kauppa! Jotenkin tosi kivan oloinen. Harmi vaan että täältä Jyväskylästä harvoin on asiaa Porvooseen. Täytyy kuitenkin pitää mielessä, eihän sitä koskaan tiedä millon tie vie minnekin... :)

    VastaaPoista
  2. Stylesnobin ballerinat on niin ihania ettei mitään rajaa :P Ensi kesäksi on pakko hankkia :P

    VastaaPoista
  3. Reetta : Kyllä tosiaan, on ihana kauppa kyseessä!:) Kannattaa tulla porvooseen visiitille, tämähän on oiva turistikaupunki etenkin kesäisin;) ja vanha kaupunki on elämys milloin tahansa, kivat liikkeet ja hieno miljöö :>
    Tiia : Kyllä, stylesnobilla on makeita kenkiä ja ballerinat on tosi söpöt 8)) tietää mistä hankkia kesäkengät jo tässä vaiheessa;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!