Press

Tässä viime keskiviikkona minut saattoi bongata Itä - Uudenmaan Vartti lehdestä. Tehtiin juttu blogistani ja Personal shopper - palveluistani. Olen todella kiitollinen blogini saamasta suosiosta!

Tarjoan Personal Shopper - stylistin palvelua sekä nuorille että aikuisille. Valitsen jokaisen omalle vartalotyypille ja väreille sopivia asukokonaisuuksia sekä annan pukeutumis - ja tyylivinkkejä. Kartoitan asiakkaan tarpeet, mitä muutosta hän haluaa/ minkälainen hänen oma perustyylinsä on. Esimerkiksi jos käyttää paljon mustaa, asukokonaisuutta voi alkuun piristää vaikkapa huivilla,topilla tai värikkäillä kengillä tai laukulla. Jos haluaa lookkiinsa nuorekkuutta, istuvat vartalonmyötäiset vaatteet ovat hyvä valinta, tai sitten asuun voi esimerkiksi yhdistää jonkin senhetkisen trendin; esimerkiksi mustat midcut - bootsit tai tuubihuivin.





Ordning&Reda
Sain sunnuntaina laitettua kaikki joulujutut viimein järjestykseen, ja keksin samalla keinon miten saada nätit joululahjaksi saamat hengarit näkyviin :>



Sain viime viikolla tutustua Point 9 vaateliikkeessä vieraillessani Travalo - merkkiseen hajuvesituubiin, joka on kätevä matkalle mukaan otettavaksi ! Täytä se lempihajuvedelläsi, pistä laukkuun tai taskuun ja olet valmis reissuun. Se ei vie tilaa eikä ole vaaraa, että hajuvesipullosi särkyy matkan aikana.

+ Nice & pure : The Body Shop sesonkituote Body butter, ostin viime viikolla alennettuun hintaan 12,50€. Papayan tuoksuinen :>

 Eilisen lumimyrskyn pelastus oli onneksi lämmin parka! (ja silmät kiiluvat kuin aaveella)

.. Sopivasti lumimyräkän keskellä on siis mukava kääntää katseet kevään trendeihin ! Kokosin tähän hieman inspiraatiota Fashionologie sivulta ! Tulen esittelemään tarkemman trendiraportin from Spring-2012 tulevissa posteissa ;)
 Kukkaprintti jatkaa suosiotaan, kuten viime keväänäkin :>

Nude - ja kepeät materiaalit ovat kevään trendejä.

Huomenna olisi sitten luvassa Partylite -kutsujen emännöinti at my place !

Kommentit