Champagne after auction -party






Harvinaista, mutta täyttä totta see for urself; trubaduuri / men in black /blues brothers , what ever u wanna call it, vain istahti siihen pöydällemme ja kysyi "vad vill tjejerna att vi skall spela" :DD hahha, siihe tuli sitte private band soittaa ja ne pyöri kaikissa pöydissä juhlissa, ihan huikee juttu, ja hienot oli instrumentit!
 Huom: pimeässä hohtava champanja että ei nii paha ollenkaan;)



Eilen oli siis Maarianhaminassa maailmankuulu huutokauppa, nimittäin 1900 -luvun alkupuolella valmistettujen, vuonna 2010 meren pohjalta löydettyjen harvinaisten champanjapullojen huutokauppa. Tänä vuonna ei tosin myyty yhtä suurella summalla kuin viime vuoden huutokaupassa, mutta kyllä niitä champanjahirmuja oli nytkin paikalla - minimi 10 000 eurolla noita historiallisia pulloja ostettiin!

Näimme liveseurannasta hieman huutokauppaa, ja illalla osallistuttiin täällä Maarianhaminassa Bar Indigossa järkättyihin virallisiin Veuve Clicquot after partyihin. Oli tosi hienot juhlat ja tosi hauska first night out at mariehamn!! Tämä kaupunki on tosi elävä ja täällä vallitsee sellainen lämmin ja mukava atmosfääri,thats what i love about this. Jopa seiskan toimitus oli paikalla, joten tapahtuma kiinnosti lehdistöäkin!

Ja tänään :
Itsehallinnon kunniaksi; nam Ålands kansallisherkkua, Ålands Pannkaka... ei selittelyjä kaipaa, kannattaa maistaa jos tulee visiitille, hurrjan hyvää!
Paljon on koko ajan kaikkea happeninkia täällä, tänään oli puolestaan Ahvenanmaan självstyrelsedagen eli itsehallintopäivä, 90.v anniversary siis kyseessä this year ja paikallisille täällä se on tosi iso juhla, jengiä oli kokoontunut torille juhlimaan musiikin ja kakunsyönnin merkeissä oikein mukavasti. Täällä on niin kiva kun live musaa kuulee kaupungilla joka nurkan takana: aina joku skitta kädessä jossakin ,siis todella siistiä ja harvinaista, tämä on niin mysigt.

Lisää självstyrelsepartai - kuvia tältä päivältä luvassa tuota pikaa! Sain muutaman liputuskuvan napattua tänään matkallamme töistä kotia;)

Ahvenanmaalla on niin kiva kun kaikki on niin lähekkäin ja voi yhdistää eri asioita jotka ovat täysin eri planeetoilta samaan iltamaan: ensin vähän livemusaa torilla, sen jälkeen muutaman korttelin päähän katselee rannan edustalle eläimiä, sen jälkeen takas ja kävellen baariin syömään ja parille, jonka jälkeen virkistävä pyörälenkki katselee Pommern in sunset kotimatkalla. Tämä kaikki siis yhteen iltamaan!!

Tässä yksi tuore kesähitti joka kuvailee Åland hyvin!
Huomenna saapuu eka vieras kun kaveri saapuu moikkaa tänne.
Vi hörs snart igen indeed!
.Nina

Kommentit