Launched: Costume Finland



Tänään keskiviikkona Suomen muotilehtimaailma sai uuden jäsenen, kun täällä lanseerattiin pohjoismaissa tunnetun muotilehden, Costumen, sisarjulkaisun. Costume on tanskalainen, pelkästään muotiin keskittyvä magazine, ripauksella kauneusasiaa.

Tämähän oli toki pakko hankkia heti käsiin at the launching day, ja tunniksi lehteen uppoutuneena täytyy sanoa että pidin kovasti! Lehti eroaa muista muotilehdistä sillä tavoin, että tässä on otettu huomioon erityisen paljon bloggareita ja he esittelevätkin lehden sivuilla omia pukeutumis - ja muotivinkkejään, mikä on tosi hienoa. Toki Editorial - puoltakin löytyy, ja lehti onkin sopiva miksaus mainosmuotia sekä katumuotia, mikä tekee lehdestä persoonallisen ja erilaisen muotilehden. Costume on kaikkien muotia rakastavien oma paratiisi.

Hanki oma ensimmäinen Costume-lehtesi lehtipisteistä tutustumishintaan 2€!
Tutustu heidän nettisivuihin tästä.

Costumen ekassa numerossa esiteltiin paljon syksyn muotia ja sai kunnon pläjäyksen hyödyllistä tietoa, mihin kannattaa tänä syksynä panostaa pukeutumisessa. Tässä trendikorot, jossa tallustaa syksyn katuja. Erikoiset leikkaukset koroissa (ks. alarivi toinen) tai jopa korottomat korkkarit (joo tiedän sounds funny?) ovat kauden trendejä.

Myös kuosilliset korkkarit paksulla korolla ovat trendien kärjessä, sekä sellaiset, missä on hieman irrallinen solki kengän yläosassa ( roosat Valentinot ylärivissä ♥)

Tämän päivän asu:
Knitted from tip to toe

NEULEHAME GT
NEULETAKKI JA
NEULETIGHTS LINDEX
TOPIT H&M & BIKBOK

//Nina

Kommentit