Syksyn trendikenkiä Nellyltä

Siitä on aikaa, kun tein viimeksi trendikollaasin! Tämän kunniaksi kasasin nyt yhteen syksyn trendikenkiä Nelly.com'ista, joita kannattaa hankkia syksyn kenkäkokoelmaan.

Tänä syksynä trendinä ovat ehdottomasti jo kesällä pinnalle nousseet Jeffrey Campbellit. Niitä näyttää olevan ihan kaikissa mahdollisissa väreissä ja kuoseissa. Glitteriä, minttua, keltaista, niittiä.. kaikkea. Uskallatko ottaa riskin ja tallustaa näissä? Niissä ei kuullemma olisi niin hankala kävellä leveän koron tuen takia, eli ehkä sitä uskaltaa jossain vaiheessa hankkia moiset!

Arkeen sopivat maihari - tyyliset kengät, sekä uutena tulokkaana - usko tai älä - kunnon 90's tarrakengät! (kollaasin ylärivi keskellä). Kyllä, nämä helpot kengät palaavat (luojan kiitos)muotiin, niin ei tarvitse tuskailla kengännaruilla anymore! Mikäs tämän mukavempaa?

Lisäksi niitti- loaferit erilaisissa pirteissä väreissä (kollaasissa keltaisena ja turkoosina) ovat syksyn muotikenkiä, sekä jo aiemmin muodissa näkyneet paksupohjaiset Underground - kengät (ylärivi oik.)
Shoppaile Nelly.com'issa, Nyt ilmainen toimitus 26/8 eli tämän viikon loppuun asti!
 (Kaikki kengät: nelly.com)

My new shoes for autumn

Ostin tannoin jo Maarianhaminasta Läderbiten - myymälästä uudet kengät syksyyn. Tiesin, että näihin kannattaa tarttua, sen verran söpöt olivat, eikä samanlaisia varmaan tule joka kaupassa vastaan. Kyseessä Ten Points - merkin "tyttömaiharit"




Oletko jo löytänyt syksyn parit tai etsitkö vielä parhaita?

//Nina

Kommentit