Last sunday in Dublin



























































































Sunnuntai: Kierreltiin (kalpeena hiljaa..) sillat ja jokimaisemat. Tuo harpun muotoinen silta oli aika erikoinen. Aika hieno sinisellä taivaalla taustalla! Kierrettiin myös onnekseni aluksen ohi, joka muistutti erehdyttävästi POMMERNia, Maarianhamina-muistoja! Tämä tosin pienemmässä mittakaavassa:)

/ On sunday we walked at the river district and looked at dublin bridges (with a little white-face after the pubbing weekend) :) The bridge with a shape of a harp was gorgeous, with a blue sky background! We saw also a boat that looked a lot like Pommern-ship in Mariehamn Finland.



























Takas keskustaan Starbucks kahvin jälkeen. Nyt päästäänkin to my favourite part, ettei vain jää unohtumaan: Shopping! (mähän en oikeastaan tykkää shoppailla lainkaan, suorastaan vältän liikkeitä parhaani mukaan.....)

/ Now we are getting to my favourite part which is shopping of course! (Actually i don't even like it just try to avoid the stores the best i can......) ;)

















Puisto-alue Dublin keskustassa. En ole koskaan nähnyt lammikkoa noin monilla linnuilla.Se oli niin rauhoittava ja kaunis näky - siinä ne kaikki lilluivat...

/ The park area in Dublin citycentre. I have never seen a pond with such many birdies...there they all swim together..so relaxing in the busy city!







Voisiko joku lahjoittaa mulle noi kaikki kolme kenkäparia? Varmaan upeimmat mitä olen koskaan nähnyt...sovitin, mutta valitettavasti se Ryanairinin "vain yksi käsimatkatavara tai maksa 50€ sakkoa"- politiikka oli tässä ikävänä esteenä, mulla oli jo nyt ihan liian pienet kapsäkit reissuun...eli kengille ei missään nimessä olis ollu tilaa. No, ostoslistalle jäi nyt kyllä tuollaiset kiiltopintaiset mustat tyttömaiharit.....ne on ihan helkkarit hienot.

Vähän kyllä ihmetytti suoraan sanottuna se seikka, että edes turvatarkastuksen jälkeisiä ostoksia ei saannut kantaa erikseen vaan kaikki, edit. kaikki piti tunkea siihen yhteen kapsäkkiin kameraa myöten.. tässä härdellissä meillä menikin tovi jos toinen. Ja myös jos oli pienenpieni purse pelkille korteille ja lompakolle niin kyllä vain, sekin oli laitettava siihen isoon laukkuun.....huoh!

/ Love all of those shoes above,tried them on but unfortunately the Ryanair policy "you can only have one luggage" was a reason i didn't buy any, would not have had any space..so now on my shopping list remains those shiny black girly military boots, for sure. We were struggling a little bit with the thing just one luggage, i had a too small bag and even the stuff you bought on airport you had to put in that one handbag..





Melkoisen vähän taas jäi sitä aikaa käydä kaupoilla, viikonloppu meni lähinnä nähtävyyksien kiertelemiseen MUTTA: käytiin tyttöjen kanssa shopping centreissä ja saatiin niin upeita kuvia christmas-valoista, voi hyvänen aika miten upeat koristelut.

Super-iso Zara löytyi kuin löytyikin, ja AmericanApparel (<3) esittelen ostokset myöhemmin erikseen, pari juttua ostin. Onhan Dublin ihan helvetin hyvä shoppailulle, en voi paljon muuta tokaista, mitä sieltä ei löydy sitä ei tarvitse.. mieleen jäi Chanelin upea myymälä ja United Colors of Benetton-rakennus...ainii ja massiivinen Ted Baker.

Lentokentilläkin on kiva kuluttaa aikaa ja vain tuoksutella vaikka hajuvesiä ja tässä vaiheessa löytää joululahjaideoita. Meillä oli kunnolla aikaa Dublinin kentällä. Sieltäkin tein erään kosmetiikkalöydön,more later!

/It didn't remain too much time to go and look around in the shopping centres, we did spend most of the time looking at Dublin attractions (and pubs). Although, we had time to see the nice christmas lights Dublin had to offer! And, i found a biiig Zara and American Apparel where i bought something, i will show later on. I like also to spend time on airports, just going to smell the parfumes, we had plenty of time on Dublin airport.

To the next time!!(pyhä sylvi...huomasin tuossa että viikonloppunahan on jo joulukuu...joulu? neij, ei voi olla totta yhtään.Vaikea uskoa kun ulkona ei ole luntakaan!

/noticed that the month turnes to december in the weekend...unbelieveable, especially when theres not even snow on the ground!





[caption id="attachment_1352" align="aligncenter" width="486"] joulufiiliskuvat Pinterest[/caption]

/Nina

Kommentit

  1. Ihanan näköstä! Kun mä olin Dublinissa oikeestaan vaan sato koko ajan :( Täältä löytyy vähän erilaisia vinkkejä kaupunkimatkailuun: http://www.momondo.fi/dublin-travel-guide-dub/#content Mä löysin kaupungin parhaat drinkit :)

    VastaaPoista
  2. Wau, kiitos paljon vinkistä!;) Täytyy kurkata sen varalta (kun tulee;D) uudelleen joskus matkustettua Dubliniin! :) Tosiaan ihana paikka kysees:) Meiänkin reissul sato, tuossa kuvaushetkillä yllä just sattu olee suht kirkasta mutta iltaa myöten taivas repesi, samaten la iltana tuli vettä, joten on kyllä sateista aikaa! Taitaa kesä olla varmin aika matkustaa,silloin täytyy suunnata seuraavaksi!:) Syksy on aina syksy;D Terkuin, Nina

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!