Calling from Preston



 



 



 



 





 



 



 


Täällä sitä ollaan, palattu takaisin niin sanotusti sorvin ääreen :) Matkat meni hyvin kun tiesi paikat jo entuudestaan, junakin saapui täysin samaan aikaan kuin akkakin raiteille tuolla Manchesterin kentällä eli vähän liiankin leppoisasti meni homma sanoisinko, energiaa riitti eilen ihan yömyöhään saakka verrattuna siihen kun syyskuussa saavuin, silloin halusi vaan heittäytyä äkkiä pitkäkseen vaikkakin huoneessa odotti tuolloin vain patja eikä täkkiäkään mutta silloin ei pahemmin jaksanut ottaa ressiä siitä niin kauan kun nukkumaan pääsi, nyt oli kaikki puitteet valmiina ja huone vielä siistis kuunnossa 8)

Ja netti toimii nopealla vauhdilla (kuin unelma) verrattuna mun suomi-yhteyteen.. eilen juotiin myös pienet tervetuliais skumpat kämppisten kanssa, oli hauska palata jälleen tänne! Briteissä on tullut lunta jopa Lontoossakin oli viikonlopuna satanut, täällä ei tällä hetkellä ole mutta kelit juuri ja juuri plussalla että ei mitenkään lämmin ole täälläkään voisi sanoa! Huonekin on erittäin kylmä.

Eilinen välilasku Kööpenhaminan lentokentällä ei sekään liiemmin haitannut, sillä paikkahan oli kuin massiivinen ostoskeskus...siellä oli ihan kaikkea ja paljon muuta, onneksi ehti omalle portille kun sinne kesti kävellä noin 20 minuuttia että aika pitkä kenttä kyseessä..!

More coming up, later! :) Koulu alkaa vasta maanantaina aamulla, joten tässä on aikaa työstää vielä keskeneräistä esseetä ja asettua kotia, aina kivempi tulla muutama päivä i förskått 8)

/i am back in Preston again,this time the travelling went just so smootly as it can go, everything was running fast and even the train came exact the same time as me to the Manchester airport station. And relaxing was also that my room was ready-to-use, when i last time didn't even have a duvet and stuff like that.. 8) And the internet connection over here, aah so fast compared to my internet in Finland. I was suprised also that it's been snowing over here and it's kind of cold, as well! So you feel the january i could say. I had one stop yesterday on Copenhagen airport which was like a massive mall, so it was ok for me to stop over there ;D More coming up later :) The school don't start until next monday so i have days of time to settle down to life here!

//NINA

Kommentit