En bok och en blogg

Tässä tulee vähän vinkkejä, blogista kertova kirja ja toinen blogi, johon olen lähiaikoina tutustunut.



 



Tilasin kuin tilasinkin Adlibris.com'ista ruotsalaisen huippubloggaaja Tyra Sjöstedtin kirjan Från Blogg till Business, vielä kun Suomessa olen niin ei tule niin suurta postitusmaksua. Tätä kirjaa suosittelen jos siellä ruudun toisella puolella on muita blogisiskoja tai muuten vain blogimaailmasta kiinnostuneita-tai tärkeimpänä, sellaisia jotka unelmoivat jostakin, sillä sitä tämä kirja nimenomaan käsittelee, oman unelmansa periksiantamatonta tavoittelua ja "eteenpäin viedään täysillä"-asennetta. Tyra puhuu kirjassa hyvin avoimesti uransa kulusta, miten hänen bloginsa nousi tunnetuksi ja sitä peittämättä, että matkalle sattuu myös vastoinkäymisiä eikä kaikki suju aina niinkuin pitäisi. Kirja on äärettömän rehellinen omaelämänkerta, ja kumma sinänsä käyttää sitä sanaa, sillä Tyra on vasta 26 mutta on jo saannut kasattua kirjan elämästään ja saavuttanut kaiken mitä moni unelmoi koko elämänsä. Tykkäsin myös kun kirjassa oli Tyran omia vinkkejä bloggaajille.

/i ordered now when im still in Finland the swedish book written by top blogger Tyra Sjöstedt called Från blogg till business (from blog to business). The book is a honest story about entrepreneurship and Tyras way to the top trough some struggle on the way, too. I think it's great that there is such a honest book like this - i recommend it to every blogger-sister of mine out there or above all, if you have something you dream of, this book is all about reaching for your goal by working hard and playing hard. 

+norsk ny bloggfavorit



 



 

[caption id="attachment_2428" align="alignleft" width="730"] kaikki kuvat/all pictures Annijor.femenelle.no[/caption]

En ole pitkiin aikoihin löytänyt mitään uutta lemppariblogia-honestly, olen hieman laiska etsimään uutta, surffaan aina tutuille ja turvallisille blogisivustoille ja luen sitten sieltä kiinnostavimmat artikkelit. Jotkut lemppariblogit sijaitsevat eri sivustoilla, joita olen päivittäin tsekannut.

Anyway, joskus mun oman blogin alkuaikoina postasin ruotsin suosikkiblogi-löydöistäni, tuonaikaiseen postaukseen pääset tästä. Myönnettäköön,etten päivittäin surffaile paljon kansainvälisillä blogeilla vaikka pitäisi, ennenkuin nyt lähipäivinä, olen näet löytänyt Indiedaysin Annika O. blogin vinkkien avulla uuden favouriten aivan uusilta leveysasteilta: norjalainen blogi Annijor nimittäin, olen koukussa sihen! Tosi upeita kuvia ja asuja. Miksi en ole aiemmin bongannut norjalaisia blogeja? niitähän on pilvin pimein, toinen toistaan kivempia, ja vähintään yhtä laadukkaita kun ruotsalaiset-kyllä nuo länsinaapurimme vaan osaa!

/found recently this blog Annijor from Norway, it's such a lovely blog with beautiful outfitpictures. I haven't found any new blogs to read to be honest in a long time-i haven't realized to check on the norwegian blogs, usually just read finnish and swedish. When my own blog was new i posted about swedish blogs i liked, the post you can read here.

Huh tuli kyllä suhteellisen hyvin tekstiä ottaen huomioon eiliset läksiäisjuhlat jotka hieman venyivät eli väsyä pukkaa! Uusia kuvia luvassa heti kun saan niitä koneelle siirrettyä:)

/i put in new yesterdays photos when i get them on my computer:)

Have a nice sunday,

//Nina

Kommentit