Let's get rouge-with Nyx

 

Hiljattain päivitetty68

Oletteko jo huomanneet Nelly.com'in uudet kevättulokkaat, laadukkaat ja professional Nyx-meikit? En ole itse koskaan tilannut kosmetiikkaa netistä saati Nellyltä josta yleensä tulee tilattua vaatteita, mutta nämä nähtyäni ajattelin että voisihan sitä tilatakin! Kivoja värejä, tuollaisia pirteitä, varsinkin nyt talvella tulee käytettyä päivittäin poskipunaa, mulle aurinkopuuteriaika on enemmän kesäisin kun on muutenkin hieman päivetystä, nyt pelkään että tulee naamioefekti jos alkaa sutimaan sitä naamaan kun siinä voi herkästi mennä huti. Joten, luotan poskipunaan talvisin.

Luin vähän Nyx-cosmetics virallisilta sivuilta että kyseessä on laadukas make-up-artistien suosima brändi, joka tarjoaa laajimman värivalikoiman tämän hetken meikkimarkkinoilla. Se on tunnettu jo 63 maassa. Nyx-meikkien hinnat Nellyllä huitelevat 10-15 eurosta-noin 40 euroon, eli Mac-meikkien hintaluokassa mennään, mutta voin (ainakin niiden) kokemuksesta sanoa että laatua saa tosiaan hintaa vastaan! Shoppaile Nyxiä täältä.

found


Ps. kevyen mattameikin metsästäjille suosittelisin tätä Stay matte-puuteri-foundationia, joka on 2-in-1 systeemi eli meikkivoide ja puuteri samassa kipossa.


//To Nelly.com there has arrived new fruity and bright make-up colors from Nyx cosmetics, which is actually a proffessional brand used by make up artist's but now it's possible for you to order this nice brand yourself. I use in wintertime rouge daily, when i don't want to mess up with bronzing powder, i think it's more for summer when you got a small tan on your face and all over. These cosmetics are known in 63 countries, and the prices goes from 15-to 40 euros, so a bit the same as Mac-cosmetics, and i can say you really get quality stuff to the price!

"We love Nyx, we hope you will too!"

meik1

Oon itse vähän sluibannut poskipunaostoksen kanssa lähiaikoina, se loppui kesken ja nyt en oo tietenkään muistanut kaupungilla kierrellessä ostaa uutta, joten ratkaisuna olen hätäpäissä käyttänyt Yves Rocherin luomiväriä:D toimii se noinkin yllättävän hyvin (öhm..tosin väliaikaisesti) ja värikin matsaa aika jees ! Suosittelen, jos siellä on muita yhtä unohteliaita tai laiskoja kuin minä. Hätä keinot keksii!

//i have recently used my eyeshadow as rouge, i keep on forgetting buying a new one when im out there shopping..but i have to say: it works! Even though it sounds weird:D but for now a panic solution is this,temporarily, until i manage to remember to buy an actual rouge.

//Nina

Kommentit