Muista Matkamessut

Ensi viikolla on jälleen se aika vuodesta, Matka-Nordic travel fair 2013 aika vuodesta nimittäin!



Pohjoismaiden suurimmat messut keräävät joka vuosi tuhansia vierailiojta ja kiinnostavaa näytteilleasettajaa. Messuilla on tullut käytyä ainakin parina edellisvuotena, jollain tavalla on aina kiva pieni piristys vuoden lumisimpana ja kylmimpänä aikana mennä zoomailemaan matkatarjouksia ja saada samalla piristävän pikku tuulahduksen etelää mukaansa. Myös sadat eri matkatarjoukset houkuttelevat varaamaan vaikka äkkilähdön lämpöön.

[caption id="" align="alignnone" width="640"] viime vuonna löytyi myös Cava-bar, ei paha:)[/caption]

Rantapallo toimii tuttuun tapaan yhtenä pääyhteistyökumppanina, täältä löydät esimerkkejä huikeista messukilpailuista ja millä osastolla ko. kilpailu käydään. Osaan kilpailuista pääset jo tässä vaiheessa osallistumaan netin kautta ennakkoon, mikä kannattaa, tein niin muistaakseni viimekin vuonna niin kaikkia lippuja-lappuja ei tarvitse paikan päällä rustata. Jos kiinnostaa tutustua jo nyt messutarjouksiin, löydät niitä täältä!

Messujen aukioloajat yleisölle:

Perjantai 18.1.2013 klo 12–19
Lauantai  19.1.2013 klo 10–18
Sunnuntai 20.1.2013 klo 10–18



Tänä vuonna messujen teemana on Social Journey, ja ensimmäistä kertaa messuilla toimii Blogger's lounge, jossa voi eri päivinä tavata tuttuja bloggaajia kertomassa matkailukokemuksistaan lavalla.

Tänä vuonna mukana menossa on 80 eri maata. Viime vuonna tykkäsin erityisesti Royal Caribbean-laivahytistä, jonne pääsi kurkkaamaan miltä näyttää luksushytti. Tänä vuonna messuilla on Caribbean village-osasto jossa pääsee karibia-tunnelmiin.

En pääse itse messuille mukaan tänä vuonna, lähtö Englantiin koittaa ennen ko. viikonloppua, mutta toivotan teille kaikille menijöille oikein mukavaa messupäivää maailman ympäri yhdessä päivässä- taktiikalla! :) ja muistakaa, että tämä on erinoimainen sauma varata se etelänloma, ettei se sitten jää!

//Matka-Nordic travel fair is the biggest exhibition in the nordic countries and collect's together every year thousands of visitors and travel trade proffessionals. This is a great opportunity to spot travel-offers from different companies. I have visited the fair at least the past 2 years, though this year i have to pass when im flying back to England before.



/Nina

Kommentit