Viikonloppu takana ja lähtö lähenee

Hahah...en kyllä yhtään tiennyt miten tämän postauksen otsikoisin niin tuo tuli nyt sitten muijalta kirjoitettua:) Eka ajattelin jotain meikkiin viittaavaa koska sitä tämä käsittelee lähinnä, mutta myöskin sitä että meillä oli läksiäisjuhlat ja lähtö lähenee, joten siksi vähän vaikeaa.. no samapa tuo:D

Joten esittelen tässä nyt hieman lauantai-päivän tyyliä, nopeasti on mennyt nämä vikat suomi-päivät, tänään oli onnekseni kaunis aurinkoinen keli ja virkeä energiataso näin pakkailupäivän kunniaksi. Kaiken maailman kevättamineita yritän tuonne laukkuuni survoa, niistähän on jo parin kuukauden kuluttua käyttöä jollei paljon aikaisemmin, mistä sitä tietää:) sen varaan en tosiaankaan ole laskenu että tulisi joku takatalvi tuonne Englantiin...helkkari jos se tulloo niin sanon kyllä hus pois.. :)

/Here comes some weekend-pictures, last Finland-weekend for this time,today i have been packing a bit, i leave to England tomorrow. I try to put as much as spring-clothes since they are soon needed, and also bright and colorful clothes.

Brown -makeup



Olen varmaan aiemmin joskus esitellyt ruskea meikki-systeemin, mutta teen sen nyt uudelleen ja samalla iskulla saa myös esiteltyä No.7 ripsiseerumin jälkeen mahdollisen muutoksen. Eli, lauantaina valitsin ruskean luomivärin ja kajaalin, sopii usein paremmin kuin täysi musta, jos on caramel-vaaleat hiukset niin mun mielestä ruskea menee hyvinkin kuulaan valkean sijasta. Yleensä juhliin valitsen ruskeansävyn kun haluaa vähän intensiivisemmän meikin.

Tuossa yllä ovat tuotteet: Lumene Natural Code rajauskynä sävy Brown, Couleurs ripsiväri musta (Yves Rocherilta) ja ruskeaa hieman shimmery-kaakaonruskea luomiväri (tuo kyseinen on löytynyt espanjasta, en ole maailman aktiivisin päivittämään meikkituotteita)

/here's the products needed for my makeup on saturday, since i have a color of caramel in my hair so the brown suites kind of well, when i had a pure blond hair i used more bright and white-style makeup. Now for parties i think brown is better than black, sometimes black works but in general brown is better for me, it is intensive but still natural enough. The mascara is Couleurs from Yves Rocher shade black, the eyeliner is Lumene Natural code brown and the eyeshadow shimmery cocoa brown i found in Spain.


Lopputuloksena semi-vahva mutta kumminkin luonnollisen värinen meikki!

/the result:intensive but still natural color makeup!



 



Ennen seerumi-ripsioperaatiota  silloin marraskuun alussa:



Tässä after-kuvassa mulla ei ollut maskaraa, mutta on ne ripset ainakin runsaammiksi mielestäni muuttunut, ja vähän pituutta tullut lisää. Seerumi loppui tältä erää, lisää pitää ostaa :)

/the last picture above is taken about 2,5 months ago when i started using the No.7 serum. The lashes are more fully i think, though i have no mascara on the before-picture. I will probably buy a new serum, it's nice to see the change:)

Lauantai asu oli seuraavanlainen:

/saturday-outfit looked like this;


 


Blazer H&M / blouse Vila/Bubbleroom / skirt Gina Tricot / bracelet New Look /leggings Bershka

Illanviettoa, viimeinen viikonloppu Suomessa for this time;

/last Finland-weekend snapshots;



PUTOUS:)




90's klassikkoja soimaan tunnin jos toisenkin eri esittäjiltä! Gina G tässä vuorossa. pitäisi soittaa  näitä enemmän, niissä on kumminkin tunnetta enemmän kuin nykyajan musassa 8)

Ensi kerralla olen varmaan back on track Englannissa uskallan epäillä, eli jos kaikki hyvin menee niin sieltä sitten seuraavaksi:)

/we were listening to some 90's music from different preformers! It's so fun to listen to these songs, here is Gina G in turn. The songs back then had more feeling than music in general nowadays!

I am probably back on track with my blog back in England if everything goes well, so see you there then:)

/Nina

Kommentit