Finally friday

asut asut2JEANS TRF by Zara / SHOES Primark / JUMPER H&M / LACE SHIRT Primark


Noniin, tulihan se viikonloppu sieltä viimein :) ei sen puoleen että tämä viikko olis mennyt yhtään hitaammin kuin muut, mutta onhan se kiva ja aina vähän erilaista odottelua kun koittaa reissua! Itseasiassa peräti ensimmäinen reissu siitä lähtien kun tänne kevätlukukautta viettämään saavuin. Reissusta jännittävämmän tekee se ettei ihan täysin tiedä mitä tuleman pitää, ainakin tapahtumassa on muotialan asiantuntijoita pitämässä puheita, meikki-ja hiusstailauspisteitä, bloggareita ja sellaista. Kuulemma jakavat paljon ilmaisnäytteitä esim. uutuusmeikeistä, joten epäilen että on jotain uutta näytettävää kun saavun kotia:)


chic1 chic2


Asu-yksityiskohtia viikonlopun pukeutumiseen, kuten edellisessä postauksessa vihjasin näyttäväni. Eli kuten näkyy, aika chic-meinigillä mennään, olen kyllä aika pitkälti lyönyt tuon asun lukkoon vaikka viimehetken pieniä muutoksia onkin ehkä tehtävä, hanskat vaihtuu ehkä paksumpiin kun on luvattu nippanappa plus-asteita ja hyvällä lykyllä vielä vesisadettakin Lontooseen lauantaille.. näinhän se aina menee, tärkeät päivät sataa ja vähemmän tärkeät paistaa täydeltä terältä..!


//finally it is weekend-time, it is even more exciting when im not so sure how the happening goes on fashion weekend, at least there is going to be fashion industry guest speakers, bloggers and make-up and hair lounges, what i've read. Anyway, above my outfit for today and some details to the outfit for London as i said i will show a bit of. It will be kind of chic, probably i have to change to warmer gloves since the weater will be just above plus-degrees, and probably it will rain on saturday too if we get very lucky..it usually rains when it wouldn't need to!


toppar


Vinkkinä vielä kaikille, Nellyn sivuilla alkoi tänään toppi-alet, saat parhaimmillaan 4,95€ hintaan tyylikkäitä toppeja niin casual käyttöön kuin juhlaankin. Yllänäkyvät topit vasemmalta : 4,95 / 16,95 / 14,95 €.


Nyt lounasostoksille ja viikonloppu voi alkaa! Huomenna lähtö aamuvarhain. See you after the weekend :) /Nina


/now to buy lunch and then the weekend can start:) see you after London!


ben1 somer


Above: Ben, beneath : Somerset house, where the Fashion Weekend is organized! I have seen that house before... yeah, i think it was in the Spice Girls movie!!


Pics: Google-search

Kommentit