Great Solväder

Hiljattain päivitetty95

Fantastic!! Kullaaa!

2013-02-18 13.23.56 2013-02-18 14.17.48


Hei kaikki, näin siinä kuulkaa kävi (moni varmasti hieraisee silmiään vieläkin) Prestonissa tänään EKA TÄYDELLINEN kevät-kesäinen päivä koko taipaleeni aikana täällä!!

warmSiinä se näkyy, see for yourself, lämpötila seiskassa asteessa ja niin pirun lämmin, ilma seisoi paikallaan eikä edes tuullut ja näinollen jopa varjossa olisi voinut olla ilman takkia. Tämä johti siihen että lukuisat ihmiset mennä käppäili shortseissa (miehet) ja naiset bleisereissä. Ihan mahtavaa, tämän päivän kirjaan historiaani, kyl on ollu niin mieli virkeenä koko päivän, siitä saa a good kick kun aurinko näyttäytyy, i need the sun!

Tässä vielä tarkempaa kuvaa asusta, kyllä, pleksit päässä asianmukaisesti kun häikäisee:

Hiljattain päivitetty94


BAG Ted Baker // Blue dress Seppälä // jacket Strawberry Moon // tights Lindex // wrapped scarf Vero Moda // glasses H&M


Tosiaan, kieppasin tuon kukkahuivin kaks kierrosta ympäri niin se istuu aika hyvin kaulan ympärille (kumminkaan kuristamatta..) joten aika jees sinänsä, yhellä kieppauksella se jäi vähä roikkuu epäsymmetrisesti. Haha, de' e tarkka!!


//this was what i wore today on this super-warm and sunny day in Preston:) god how great the weather was, wearing sunnies the first time in a loong time, it was just fantastic. People where walking in shorts and blazers!


+ original kuulumiset



Kuulumisiin laitan vielä sen, minne me mennään viikonloppuna. Eli suuntana olisi London Fashion Weekend, joka on yhteistyössä juuri käynnissä olevan LFWeekin kanssa, tämä on enemmän trendi-orientoitunut, week keskittyy luksussuunnittelijoihin, eli weekendillä voi spottailla trendejä, shoppailla, kiikaroida (ja mä suunnittelin vähän myös kuvata) katutyylejä ja plakaatissa on enemmän paikallisia brittisuunnittelijoita.

Käydään myös catwalk-näytöksessä (meillä lauantaina näytös, en vielä ole varma kenen, mutta se selvinee viimeistään paikanpäällä;) Että sellaista kuuluu, toivotaan et olis aurinkoa niin vois käyttää pleksejä ja ehkä vähän samanlaista asua suunnittelin sinne kuin tänään oli päällä, ettei nyt ihan kaikista talvisimpia vaatteita tartteis päällensä laittaa. (täytyy tietenkin suunnitella miten pukeutua sinne muiden fashionistojen joukkoon ettei huku kuin pieru sinne laumaan, se on katsokaas vähän työn alla vielä että mihin sitä sonnustautuisi.) Olen tottakai jo katsellut katutyyli-kuvia muotiviikoilta ja noin että mihin kandee pukeutua, että erottuu massasta, ainakin aurinkolasit olisi listalla,ja ehkä hattukin, kaikilla näyttäisi olevan tekoturkis-takit yllään joten sellaisen jonkun pörröbleiserin voisi kuvitella laittavansa. Saa nähdä mitä päälle loppupeleis valikoituu! Viikonloppua venaillessa:)

Pinterest - inspiration:

London fashion week 2013


Streetstyles - London Fashion Week 2013


/so that is where my next weekend goes, London Fashion Weekend! I am looking forward to experience the buzzing fashion atmosphere, so great. We will attend a show on saturday, though not yet sure which one. I have planned to shoot some streetstyle photographs there, as well! Hope it's sunny so i can wear a bit the same outfit as today, since in picures from Fashion Week people have been walking in very light clothings!

/Nina

Kommentit

  1. ANSKU! tack, tack, de e min england rotsi, köpte re i höstas:) kram sis!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!