Long back fluttery dress

Hiljattain päivitetty91

Vähän tiistai-inspiraatiota luvassa;

Tuollainen liehuhelmainen mekko on erittäin upea vaate niin rantsupäivään kesälle kuin iltajuhliinkin. Noita näkyi jo viime kesänä liikkeissä, silloin tosin enemmän tasapitkinä liehuhelmoina. Nyt trendinä on tuo takaliehu, tai vaihtoehtoisesti sivuleikkaus. Kaikki ylläolevat mekot : Romwe. Tuollaisen mekon rinnalle ei oikeastaan tarvitse muuta, se on tyylikäs itsessään! Tosi naisellinen ja sensual.

Hiljattain päivitetty97

Kuten näkyy,mekko on erittäin nätti resort-vaate,eli kesäksi melkein pakollinen hankinta vaatekaappiin:) tuossa midi/maximitassa on kaunis siluetti! Mekot yllä: Next.

//here's some dresses i've been checking out recently, long back fluttery dresses, very nice for summer to partys and as beachwear. All the dresses in the first collage: Romwe. To a classy dress like that is not actually much else needed, it is stylish itself, very chic and casual. The second collage represents the resort-style in these dresses-from Next.

Tässä vielä vähän samantyylisiä mekkoja uunituoreesta muotinäytöksestä,Lontoon muotiviikkojen Rihanna for River Island collection (kuvat The Telegraph)

Hiljattain päivitetty93

/above some examples of similar dresses from a brand new fashionshow from LFW, Rihanna for River Island collection, pictures: The Telegraph.

Miten tuollaisen mekon asustaa? periaatteessa ei tarvitse paljon muuta kuin tyylikkäät kengät, mielellään korolliset, sekä joku kiva laukku. Niin ja aurinkolasit 8)



 

Kaikki tuotteet mun Fashiolistalta, johon pääset tästä.

/above some accessories to put alongside the dress, some pretty heels and a stylish bag, for example. Those all can be found through my Fashiolista, here.

+Sain inspiraatiota erilaisiin tyyleihin kun katsoin Made In Chelsea - brittisarjaa muutaman tunnin.. se on ikäänkuin britannian The Hills tai The City, jotenkin näyttelijöistä tuli myös slightly mieleen Gossip Girl, etenkin miesnäyttelijöistä, joita kelpaa katsella:

Hiljattain päivitetty92

Tässä tosin sellainen reality-tyyli, eli enemmän kyllä kallistuu esim. The Hills-sarjan puoleen, mutta ei samanlaista ördäystä kumminkaan kuin Jersey Shore. Tässä sarjassa kaikki on tosi glamour, miehet komeita, naiset kauniita ja tyylikkäitä, ja autot luksusta, sitä on ihan viihdyttävä katsoa tosiaan, jotain uutta viihdykettä siis YouTubessa. Glamour lifestyle on kyllä upeeta, vaikkei sitä nyt ehkä aina joisi shamppanjaa brunssiksi oikeassa arkielämässä, mut ei se väärinkään olis 8)

/i got the inspiration to look at different styles while watching Made In Chelsea, a very glamour but kind of nice programme. Stylish women, good-looking men, nice cars and cribs, it's truly nice to look at, though you probably wouldn't fancy champagne for brunch every morning in real life.. but, there's nothing wrong with that;)

Greetings Nina

Kommentit