make-up on a daily basis

make

makeup

Kuten jo ehkä aiemmin olen tokaissut, niin kouluaamut ovat todella kiireisiä, yleensä ei ole paljonkaan ylimääräistä aikaa laittaa meikkiä, jos vertaa esimerkiksi viikonloppuun tai meno-meikkiin. Pitemmittä puhetta, näitä sudin naamaani arki-aamuisin suhteellisen luonnollisen meikin tavoittamiseen:

/school-mornings are quite busy at the moment, so i don't have so much extra time to do the daily make-up, compared to the weekend, for example. Here's the weekday product's i use on a daily basis:

makeup4

M.a.c- puuteri (sitten kun se loppuu pakko mennä vaikka Manuun uutta ostamaan, nimittäin niin loistava yksilö) ja vielä still going strong-Mirabella meikkivoide, joka on ollut käytössäni ihan syyskuusta saakka! Eli siitä voi päätellä, ettei meikkiostoksia tule tehtyä ihan joka viikko.. :) käytän yleensä ihan loppuun kaikki tuotteet, ja tuo ko. meikkivoide on loistava-sopivan kosteuttava ja ihoon painautuva. Kyseessä professional-sarjan meikki, sain tuon Consult Lady-vierailun yhteydessä, postaukseen pääset tästä.

/Mac-cosmetics powder which i found on Dublin airport, a fantastic one, and still going strong-Mirabella foundation, which i've been using since september..! So i don't certainly do make-up shopping every week..:) i try finish all the product's, and that foundation is so good, hydrating and stays on the skin very well, let's see if i find a perfect replacement for that one..!

makeup5

Yves Rocher kulmakynä on suhteellisen must joka aamu (sävy kaakaonruskea), lisäksi niin ikään viimeisiä vetelevä Lumenen Natural Code rajauskynä sävy peach, yritin Bootsilta löytää samanväristä jo ajat sitten mutten löytänyt tuota sävyä, täytyy jatkaa etsintöjä sillä tuo on kohta loppu pakko ymmärtää:D Siveltimellä laitan ohuen kerroksen poskipunaa niin saa vähän väriä kasvoihin.

/my Yves Rocher eyebrow pencil, shade cocoa brown, is essential. And Lumene Natural code peach eyeliner ,have to try to find the same shade here in England.  And after this-a bit of blush for a colour on the face.

makeup6

Viimeisenä; luonnollisen sävyistä luomiväriä ja ripsien taivutus, ripsiväri ei ole joka-aamuista sillä seerumin ansiosta ne pysyy aika siistinä ja pitkinä ilman ripsariakin, eli tämä ajaa vähän saman asian kuin ripsienpidennykset. Tosin huomasin, että toisen silmän ulkonurkkaa vähän punoitti eräinä päivinä kun käytin sitä päivittäin, olen tämän takia varmuuden vuoksi vähentänyt seerumin käyttöä muutamaan kertaan viikossa, niistähän on nyt ollutkin kirjoittelua että ovatko haitallisia vai ei, sisältävät vissiin kaikki lääkeaineita..

/last but not least: some natural colour eyeshadow and lash curler, mascara is not necessary since using the lash serum, which i however don't use daily anymore when my eye seemed to be a bit red and irritated, not much but just a bit, so i use it just a few times a week nowadays. 

Friday streetstyle sneak : sneakers

tennarit


Taitaa olla joka kevään heiniä, nimittäin se että tennarit alkaa pikkuhiljaa ilmestyä katukuviin. Nyt on vasta helmikuu joten niitä näkyy jo lähinnä siellä missä niissä tarkenee- tässä Grazia UK - lehden streetstyle kuva Kööpenhaminan muotiviikoilta, jossa tennarit olivat jo ilmestymässä kovaa vauhtia katukuviin. Itse löysin hiljattain Fashiolistan kautta rakkaudenkappaleet, joilla voisin hyvinkin dallailla Englannin katuja tänä keväänä:

/it might be the sign of every spring, when you start seeing sneakers in the streetview. This pic above is from Grazia Magazine UK and is taken on Copenhagen Fashion week, where sneakers where seen a lot. I recently found on Fashiolista a nice pair of sneakers, which i could very well walk the spring streets in:

pampa

Nuo oli jostain web-shopista jota en tunnistanut, oli hollanniksi, ShoeLAB niminen kauppa. Mutta aivan älyttömän hienon väriset ja malliset kengät.. :) Mun Fashiolistaan pääsee tästä, jos tekee mieli kurkata:)

/those are amazing, they can be bought on a dutch webshop called ShoeLAB. Nice shape and the colour, above all..:) you can enter my Fashiolista here, if you want to look.

+ England-MUMS

mums1

mums2

AAH mums sentään!!! jos pitäisi valita tällä saarella vain yhden välipalan jolla eläisin loppuaikani täällä, se olisi kiistatta tuo ylläoleva... nam: banaani-vaniljiajugurttia, ja noita valkosuklaa-maitosuklaa keksirakeita. Näitä kun Suomeen voisi lähettää, niin selviäisin kesän yli siellä, kittaan noita putelikaupalla kotiin aina joka kerta lähikaupasta... en ole muuten koskaan maistanut mitään yhtä hyvää, alkaa melkein itkettää kun pohja häämöttää, syön tuollaisen sekunnissa:D

Että sellaista mielenkiintoista tältä erää 8) hyvää viikonlopun alkua, nyt jatkan koulutehtävien parissa yllättäen, jonka jälkeen salille reenaa, on jäännyt tällä viikolla käymättä kun yleensä torstaisin on ihan loppu-slut.. :)

/love this dessert here in England - vanilla-bananayoughurt with some white chocolate and milk chocolate cripsy pops. Could survive on these...would like to take lots of them to Finland as a souvenir:) 

Now it's time to continue the schoolwork and then to the gym possibly. :)

Happy friday! /Nina

Kommentit