Meet the Hilfigers-stylish and sporty

Tällä hetkellä urheilumuoti vallitsee. Näin se vahvasti on - täällä Englannissa usealla kaduntallaajalla näkyy sneakersit tai ihan oikeat lenkkarit jalassa. Ja ne yhdistetään: ei tuulipukuun, vaan ihan normi tyylikkääseen arkiasuun, yleensä casual- tyyliseen.


Niinpä, ei kyllä olisi uskonut tätä päivää näkevänsä, mutta se on sarastanut. Toki converset ja sneakersit ymmärtää, nehän on aina trendikkäitä, mutta että lenkkarit! Ja vielä muotiviikoilla, kyllä vain, nämä on kaikista trendikkäimmät jalkineet.




Surffaillessa ajelehdin hyvin sporttipainotteiselle sivustolle ja kokosin tähän sen kunniaksi hieman sporttista tyyliesimerkkiä kevään kenkävarastoon Tommy Hilfigerin official nettisivuilta. Näihin kannattaa ehdottomasti tutustua lähemmin, jos haluat kantaa kevään/kesän ajan trendikkäimpiä jalkineita. Jos et ole tennarityyppiä, ei hätää: raikasta sporttisuutta löytyy myös muissa varianteissa, nimittäin kangas-kiilakorkokengissä, take a look:


Hiljattain päivitetty101



Minkälaisissa sporttikengissä sinä tulet dallaamaan kevään kuivia katuja? :)


Tuo trendi näes leviää - tiedä sitten kuka senkin on aloittanut, mutta se leviää tällä hetkellä kuin rutto. Katsokin, että hankit lenkkarit jalkaasi äkkiä!! (tietenkin mun sneakersit jäi suomeen, vielä ideaali-trendikkäät, mistä olisinkaan voinut ennustaa tämän trendin tulevan, olisi pitänyt olla (kullin) etevä arvaamaan :D



Tässä vielä niin ikään Hilfigeriltä muutama kaunis asuste matchaamaan ja täydentämään sporttista kokonaisuuttasi:


Hiljattain päivitetty99


Kultaa, suklaanruskeaa, raikasta valkoista (menee aina sporttisuuden kanssa käsi kädessä)


+mainoskumppani Nelly.com valikoimasta seuraavanlaiset Sinna-sportshoes (saatavilla eri vareissa)


sinna


/the sporty trend is a major thing in the fashionworld at the moment. It seems like everyone is wearing sneakers and tennis-shoes especially in streetstylepictures from Fashion weeks. Above i have collected a few examples from the fresh Tommy Hilfiger-collection. Those shoes are essential for a super stylish spring! Match your sporty outfit with one of these nice pieces of jewelry above. The last wine red Sinna-shoes are from Nelly.com,which you find here.


/Nina


Kuvalähteet: sidewalkhustle.com, tommyhilfiger.com, Google-haku

Kommentit