Memory motel

juni


memory
sum2 sum3 sum4 sum5 sum6 sum7 sum8 sum9 sum10 sum11 sum12 sum13 sum14 sum15 sum16 sum17 sum18Vierailin Memory motel'issa eli kävin läpi vanhoja valokuvia. Niin helppoa se on, kuvat puhuu puolestaan, kesä 2012 <3 summer memories are sweet like sugar!


Täällä kun usein sataa ja on pimeetä, on nyt entistäkin emotionaalisempaa katsella noita kesäkuvia. Ja valoisia valokuvia. God damet että ne onkin huippuja,en oo aikoihin katsonut mun kesä-albumeita mutta nyt kun oikein kiinnitti huomiota, niin aah, brightness, i need some of it here too!! se tekee kyl ihmeitä kaikin puolin. Olin melkein unohtanut millaista on luonnonvaloisuus joka pursuaa ovista ja ikkunoista-kirjaimellisesti.


Tosi tunteellista fiilistelyä koin kun kävin läpi etenkin noita Åland-tagin postauksia: Aika siellä meni  niin hujauksessa, mutta kyllä tuli nautittua täysin siemauksin joka hetkestä. Tuli myös nälkä kun kasasin yhteen lähinnä ruoka-annoksia mutta ne ei kyllä erikseen esittelyä kaipaa 8) Lisäksi varsinkin synttäriviikonloppu oli ehkä parasta ja koko kesän huipennus, kaikki kaverien vierailut (tänne Englantiin ei ihan niin helposti tulla kun laivalla Ålandiin) ja niin ne kaikki ruoka-annokset lounaalla ja vapaalla <3 maisemat, fiilikset. KAIKKI!


Ja toinen on Stockholm. Voisin oikeasti asua siellä vielä joskus-rakastan sitä kaupunkia. Niin puhdas, kaunis, täydellinen...7 Eleven jokatoisen nurkan takana ja muutenkin ne shoppailumahdollisuudet ja kaikki hieno yhes kaupungissa:) Niin skandinavialainen käsinkosketeltavissa ja samalla sopivan kansainvälinen. Huh, hurja tunteenpurkaus, fiilistely on vissiin joskus ihan paikallaan, ei ole liian usein aikaa plärätä läpi vanhoja otoksia mutta jos löydät aikaa kuten minä nyt: suosittelen. Muistot ovat KULLAN KALLIITA. Elämme nykyään sellaista tempoa, ettemme muista katsoa taaksemme lainkaan, ja muistaa kaikkia beautiful moments with beautiful people. Se on tärkeää. Koskaan ei ole liian kiireinen pienelle fiilistelyhetkelle, ja ei haittaa vaikka pieni tippa tulisikin linssiin :)


(P.S. Valentines Day 14.2, the day of love)


/above some pictures from my summer 2012 which i spent on Åland Islands. Lovely place, do i have to say it separately? :) I got some big emotional moments when looking at those amazing food dishes, views,landscapes, feelings...everything. And also i love Stockholm so much -could really live there one day. The clean environment, gorgeous architecture, and so on.. speaking about memories, as a tip to all you guys there, just spend a bit of time looking at old photographs. It does really something to you, it makes you feel cheered up. You see, memories are like the price of gold <3 they are golden!!


-Nina-


Befunky_vintagecolorms_2_large


Life_is_short-251881_large


sum21

Kommentit