Olive Press-dinner

oliv1
Nyt illansuussa sain laitettua näitä eilisen kuvia koneelle. Eli ilta vierähti Valentines dinnerin merkeissä Olive Press - fine dining ravintolassa. Plakaatissa oli koko meny, eli alku-pää ja jälkiruoka. Alkupalaksi italialaistyylinen tapaslautanen jaettavaksi, lautasella oli muun muassa ilmakuivattua kinkkua, parsaa, MUIKKUJA eli mini sardines nam-nam, tuli tosin vähän outo fiilis kun mulla tulee lähinnä lappi mieleen muikuista:D ja mitäs muuta, friteerattua halloumi-juustoa, chorizoa, ja kyytipojaks voissa leivottua leipää.. all i can say: mahtavaa!

oliv3 oliv2 oliv4Olin melkein unohtanut, miltä tuntuu lasi kuohuvaa kädessäin, näin opiskelija-elämässä tällaiset hemmotteluillat ovat aika vähissä, mutta täydellisen paikallaan aina välillä, muuta en voi sanoa! Tykkään yli kaiken kaikesta lifestyle-happeningista, uusien paikkojen ja ravintoloiden kokeilemisesta. Tässä taas yksi niin tyylikäs ja loistava ravintola Prestonissa. Kyllä sitä sai vähän Googlata ensin, mutta lopulta työ palkittiin :D joskus se vaatii pientä esitutkintaa, kunnes löytää vielä "tuntemattoman" kaupungin helmet. Muuten jos aina vain menee ja grab a kebab, elämästä katoaa hohto ja arjesta tulee vähän tylsää!

/these cosy and long dinners are not every day life while your studying, so it's even more luxurious to go for a great dinner like this. I love exploring new places and restaurants! I had to do some Google research first, though, to find this pearl, but the work was worth it:) if you don't search you will always end up and grab a kebab, which is not interesting:)

oliv5 oliv6 oliv7 oliv8


Alimmat otokset: jälkkäri chocolate brownie ja sen päällä salted caramel icecream. Suolaisuus oli niinkuin se juttu tässä. AIVAN helkkarin herkullinen. Brownie oli uunituorea, vähän lämmin ja se jätski sitten suli siihen päälle. (i know you want it too!!) haha. Eli vähän mud cake-tyylinen oli taikina. Alin kuva cheese plate jonka kaverini otti, myöskin erittäin herkullisen näköinen. Pääruoaksi söin paistettua tonnikalaa lisukesalaatilla, pitääkö vielä mainita että hyvää oli :) ihan erinomainen meny, siis. Tonnikalaa, varsinkaan noin täydellisesti valmistettua, kun ei syö joka päivä, oli tämä nappivalinta. Koko koreus oli 30 puntaa, eli erittäin sopusuhtainen hinta noinkin viiden tähden illalliseen. Ja sai taas uuden mahtavan ravintolakokemuksen plakkariin:) toi muuten muistutti hieman Sinneä Porvoossa: puu-sisustus ja viihtyisä atmosfääri !


Ps. Välikommentti: tuon ruokalistan jälkeen kyllä oli mukava mennä "maate ja maha sivulle", kirjaimellisesti, tänään ei ole ollut lähes minkäänlaisia ruokahaluja, syötiin eilen niin myöhään:D hyvä kun vähän sushia sai syötyä, kevyttä kenttäpalaa:)


oliv11 oliv9 oliv12 olive10


Paikka oli niin viihtyisästi sisustettu. Tunnelmavaloa, ja tokavikassa kuvassa näkyy yläkerran lobby-baari, josta otettiin alkujuomat.


Perfecto Valentines dinner, muuta en voi tokaista! Tällaiset illalliset, kiireettömät pitkän kaavan kautta hyvässä seurassa, ovat totisesti jotain mitä ei pidä unohtaa; vaikka olisi kuinka kiireen keskellä:) aikalisää vaan kehiin:) /Nina


/this was a perfect dinner. All the 3 courses: italian style tapas for appetizer, then the main course, i had tuna steak with salad, and the dessert, warm chocolate brownie with salty caramel icecream. I loved them all, and the place itself, very cosy and warm decorated, you just enjoyed it all so much:) These kinds of dinners are essential every now and then, no matter how much busyness; you have always time for a time-out like this. /Nina

Kommentit