One month to go

blog espanja

 

blog espanja1

Kyllä, kalenteri näyttää näin, eli kuukausi to go ja sitä ollaan noissa maisemissa! Ja syömässä noita herkkuja, kasasin vähän fiilismielessä yhteen niitä espanjan suosikkejain, eli paella, sangria, Lays, Cruzcampo beer, to name a few. :) Aika hieno juttu tosiaan: nyt kun ei ole ehtinyt kiinnittää huomioita hurjasti ajankuluun (tammikuussa tein sitä ehkä liikaakin), niin kun tuossa päivyriä tänään katselin niin ensi perjantainahan on maaliskuun eka! Tämähän on varsin hieno juttu, sillä sana maalis tuo jo mieleen kevään lämmön.

Varsinkin kun viimeaikainen matkailu on painottunut city - ja brittimatkailuun, on kivaa vaihtelua tosiaan päästä hieman trooppisempiin olosuhteisiin eli oikeaan takuuaurinkoon etelään. Espanjassa sitä ollaan jopa kaksi viikkoa, eli oletan, että rusketusta saa sen verran että säilyy sitten kesälle. Keväthän on mitä oivinta aikaa lähteä etelänmaille, saa juuri hamstrattua itselleen sen pohjarusketuksen, ja se ikäänkuin "katkaisee" odottelun kesälomaan, niin on sitten vain muutama viikko to go spring breakin jälkeen. JES, vi går mot bättre tider ;)

Tänään päivä on mennyt viikon vikoilla tunneilla koululla ja lounastaessa, ja for the record, myös hieman alustavasti LFW asua kasaan laittaessa. Nyt sitten viikonloppu on tervetullut ja London-reissu voi koittaa, odotan hurjasti että mitä kaikkea kivaa se tuo tullessaan :) Huomenissa luvassa lisää asu-aiheista juttua ja, ehkä vähän esimakua siitä mitä päälle valikoituu muoti-viikonlopulle.

Siihen saakka!! Nyt iltapalaa (joka ehkä muistuttaa enemmän aamupalaa;) ja kauhuleffan katselua, hyvää yötä :)

mums

//yes, i figured that the Spain-trip is soon to come, only exactly one month to go:) and next week it's already march, how great isn't that! I think spring is a great time to do a holiday to a warm destination, so you get sort of the "ground-tan" for the upcoming summer, so you don't have to start all over from the beginning when the sun starts to show finally..

Today i have mostly been at school and eating lunch there too, and, of course starting to plan the LFWeekend outfit a bit. So the panic doesn't come the night before.. tomorrow more about outfits, and maybe a bit of sneek what is going to be the weekend outfit! Now it's movietime, with a evening meal ( which reminds more of a breakfast:D)

/Nina

Kommentit