Schoolday walk



Eilen vietettiin sellaista explore Preston- iltapäivää koulussa, aina välillä meillä on luokkatuntien sijasta tällaisia inspiraatiopäiviä jolloin tehdään niin sanottu kaupunkirundi ja kuvaillaan kameralla inspiraationlähteitä. Nyt tehtävänä oli vielä ennen trendi-ennakointitehtävän palautusta kuvailla taidekuvia (mulla blue), lähinnä arkkitehtuuria.

Käväisin kumminkin välissä lounaalla, välillä on kiva syödä vähän pidemmän kaavan kautta yliopiston lounaan sijaan: tässä chinese buffetin hedelmä-donitsijälkkäri. Nam, tuo on kyllä loistava lounaspaikka pakko kehua, 6 punnan hintaan saat maittavat puitteet kaikkea kiinalaista; kanaa, nugetteja, riisiä, naudanlihaa, kevätrullia.. ja vitriinit notkuu kaikkea jälkkäriherkkua. vatsa kiittää 8)



Matka jatkui siis pienelle explore-retkelle ja nappasin nyt kun kerrankin kannoin järkkäriä mukanani muitakin maisema-otoksia. Voin lisätä sitten tänne blogiin sen lopullisen mood-boardin päivän kuvasaldosta, kun saan kaiken valmiiks 8)

Välillä tuntuu hullulta kuvailla noita talonseiniä kun tuntuu että ihmiset tuijottaa että mitä tuo noita seiniä siinä zoomailee.. :D thats art, you see.:)

Pinned Image

foto9 fotoo

PS. Märk väl: kaikissa kuvissa on copyright eli no copycats, nuo on tavallaan koulutyötä osa :) Eilen oli muuten tuhottoman kylmä, voi jestas, täällä tuntuu lähes nollakeli-säät paljon kylmemmältä kun tuulikin tekee siitä purevamman. Oikein hytisi melkein koko päivän, eli kyllä täällä talvi tuntuu aina toisinaan:) ja tänään puolestaan myrskyää, ei haittaa siis viettää aikaa kirjastossa 8)

/above some of my art-pics from yesterday, we where guided to go and take some inspirational pictures for our trend research task which is due in next tuesday. I also had a delicious lunch at chinese buffet with some fruit  and mini doughnuts. It was soo cold here in Preston yesterday, you immediately feel when it goes near zero degrees! And today it's storming, so not bad to spend the time in the library 8) P.S.Note: the pictures above are as part of my schoolwork so please do not copiar:)

Otin myös asukuvat, seuraavanlaiset:

paivan


Pants H&M - Jumper BikBok - lace shirt Primark - top beneath E-bay (x-mas present)


Plus: löytyi vähän uutta kivaa korurintamalla, keväthän on aina sailor-aikaa, aika tasan vuosi sitten näihin aikoihin H&M lanseerasi Versace cruise collectionin, ja nyt löysin Juicy Couturen anchor-tyylisiä koruja kun heidän FB uutisia selasin, tällaisia tyylikkäitä ankkuri ja merimiestyylisiä koruja:


//here's some new jewelry from Juicy Couture, some sailor-inspired anchor bracelet's and necklaces. I like to see sailor stuff, always a sign of the spring coming:


anchor2
anchor4 juicy1


Have a nice day!! xx Nina

Kommentit