Some weekendpics

kollaasiweeke

Hello ja hyvää sunnuntaita!

Oon yrittäny ottaa tavaks koota vähän snapshots yhteen viikonlopulta, tuossa niitä olisi! Kuten näkyy, ei mitään erikoista, aika rento viikonloppu takana, toisaalta ne on kaikista parhaita kun kouluviikot tuppaa olemaan aika täynnä töitä niin viikonloputhan on yleensä rentoutumista varten 8) Ens viikonloppu menee Lontoossa, siitä en olekaan vielä ehtinyt tarkemmin kertomaan, ensi postauksessa laitan lisää juttua että mitä sinne mennään kattelee :)

Anyway, tässä kuvat ordningissa: Ylhäältä vas. 1,2,3. Avenham-park lenkki, kiva lämmin iltapäivä, ei oikein uskois et on helmikuu pikemminkin maalis tai huhtikuu kun maa on kuiva ja on suhteellisen lämmin lenkkisää. Tältä näyttää siis Englannin talvi aika pitkälti 8) // 4. Hippibussi, tosi kiintoista, mutta oli pakko kuvata, ne on niin harvinaisia 8) // Alarivi 1 ja 2. la-asuvalinta // 3. aamupalaa joltain päivältä, coco pops murot on helvetin hyviä ! //4. Vähän sisustusinspiraatiolehti- sneakia mun tulevaan brand-projektiin, suomesta tullutta postia:)

/above some snapshots from the weekend passed by, i have tried to make these collages every now and then. So nothing special, just chilling and excersising a bit, weekends are in my opinion the best when you just relax after a busy week. Next weekend though will be in London, waiting very much, will tell you later what we are going to see there.

+Uutta on Styled By Nina

Teen tässä paraikaa vähän blogin kevätsiivousta jos niin voi sanoa, laittelen asioita vähän kategorioihin helpommin löydettäväks ja bannerinkin uusin vähän freesimpään suuntaan.

happ colla soc


ELI tiedoksi: tuohon vasempaan sivupalkkiin hieman about me-osion alle olen lisännyt noi kolme linkkiä: Social media, jota klikkaamalla pääsee kaikkiin medioihin, joissa vaikutan, ja lisäksi Collaborations eli yhteistyöt joita olen tehnyt ja tarkempaa tietoa toiminimestäni ja vielä happenings-linkki jossa monet jutut ja menot jossa kamerani kanssa olen vaikuttanut, esim. alla näkyvää pientä kollaasia Voicen Muotiviikoilta 2011. Tätä sisältöä kun tulee usein lisää blogiin niin välillä pitää tehdä pientä järjestelyä ettei kaikki työ huku arkistojen uumeniin :)

Niin, ja sit jos tykkää kattoo noita perinteisiä kategorioita niin nehän löytyy tuosta sivupalkista myös vähän alempaa sinisinä linkkeinä, niistä pääsee ihan mun vanhimpiinkin blogipostauksiin, tosin niitä ei ehkä kannata kattoo, no ei:D

VOICE'112

Vireellä on myös portfolio- tagi, johon aion lisätä koulutöitäni. Oon nyt pitänyt niitä sketchbookeissa, mutta ajattelin että miksi en voisi jakaa niitä täälläkin, jos kiinnostaa mitä me koulussa puuhaamme. Lisään sen tagin lähipäivien aikana kun saan kuvat kasattua yhteen! :) se on myös hyvä tapa katsoa sitten 2 vuoden päästä kun valmistun, että minkälaisia töitä sitä tehtiin ykkösvuotena :)

/as you can see, i made a bit of spring-cleaning on my blog this weekend, so you have easier to find everything, i changed the header as well to a bit more spring-inspired. If you look in the left sidebar, you see a bit under the about me- writing 3 links: social media, collaborations and happenings, all where i've been and what i have done during having this blog, so if your interested take a look. I am working even on a portfolio'tag where i will put some of my schoolwork. It is interesting to see then the development for example in my third year:)

One more song, tulee aina mieleen espanjanmatka 2010 kun kuuntelen tätä ja samalla aimoAnnos kesäfiilistä :) sitä odotelles :)

/this song reminds me of a trip to Spain 2010 and gives a rush of summer feeling:)

 

stereo


Have a good day! /Nina

Kommentit