Camel brown shirt

Hiljattain päivitetty133
Hiljattain päivitetty134


Shirt&skirt Gina Tricot / shoes Primark / leggings Bershka / fur collar H&M / necklace Ur&Penn


Tykkään tuosta Ginan paidasta tosi paljon, väristä ja se että se on väljä ja rento, sellaiset vaatteet pääsee usein ykkösvaatekappaleiksi. Nuo Bershkan leggingsit on varmaan ainakin 3 vuotta vanhat mutta kyllä vaan, säilyy vielä suosikeissa ja leather-pants tyyliset leggingsit ei näytä häviävän muodista, ne on ja pysyy :) Täällä on vielä sen verran kylmä ettei oikein tarkene kevyemmässä takissa, välissä taisi olla pari lämmintä päivää jonkin aikaa sitten mutta nyt on lämpötilat olleet juuri ja juuri plussalla, sain hankittua itselleni flunssankin viime viikolla kun on täällä vieraassa ilmastossa joka on suoraan sanottuna hämmentävä, ikinä ei tiedä mihin pitäis pukeutua milloinkin.. ilman hanskoja ei esim iltaisin pärjää, jäätyy kyllä nakit:)


//i like that Gina Tricot shirt a lot, it is a casual and relaxed shirt to wear for school:)the Bershka black leather leggings are probably around 3 years old, but still they keep their  position in the most worn clothes of mine. And for the record, they stays in fashion. It is still kind of cold here in Preston, so you can't wear a super thin jacket, i had myself a flu last week by doing that mistake, so winterjacket and gloves it is.


Muutama viikkopäivitys kuva tähän väliin;


Hiljattain päivitetty135

- Espanjan kielen opiskelua, tuli melkein hoppu kun ensi viikolla olis lähtö ja nyt pitää vielä päntätä vähän ainakin alkeita selkeäksi niin osaa ehkä keskustelua kehittää paikan päällä!


- keskellä eilisen asu-yksityiskohtia,pöllöt x.2, kaulakorussa ja neuleessa


- alla vas. työskentely Costa coffee


- yllä oik. una manzana!! ja uno pan, tein vähän iltapalaa salin jälkeen, käytiin eilen porukalla iltasella treenaa, oli muuten tosi virkistävää vaihtelua!


- oikealla alla: juuri ennen työn palautusta lattiani näyttää suurinpiirtein tuolta!


//a bit of weekly snapshots, i been learning spanish now since i am off there next week:)in the middle my outfit details from yesterday, owls x2 on the sweater and the necklace. And working with a Costa coffee, having evening meal after the gym, and final push before deadline and the floor is messy!


Tosiaan reissu lähenee kovaa vauhtia, kyllä täytyy sanoa että on loma paikallaan työntäyteisen kevätlukukauden väliin! Ensi viikoksi on yksi työ palautettava vielä, ja muut ovat sitten vasta pääsiäisloman jälkeisiä töitä. Mutta tosiaan, ei montaa viikkoa enää loman jälkeen jäljellä, neljä viikkoa työntekoa, viimeiset lukukauden tunnit ovat toukokuun ekalla viikolla,jotkut päättyy jo huhtikuun vikalla viikolla. nice!


alicanteAlicantee!! next week forecast, ainakin lauantain lämpölukemat näyttää lupaavilta! En osaa selittää miten onnellisena sitä ollaan tuosta reissusta, nyt on nähkääs sadetta ja tuulta nähnyt enemmän kuin koko elämänsä aikana viimeisen 7 kk aikana joten lämpöön pääsy on paikallaan:)


//weather forecast for Alicante next week, seems warm and awesome. I am really happy for that vacation, after a work-full spring semester so far. After the easter holidays we only have actually 4 weeks of work left, the last lessons are around the first week of may!


Happy thursday! /Nina

Kommentit