Days passed by

IMG_0109
nypix


sweater - Kappahl, koru - Bijou Birgitte/lahja, bag - Nara Chamicie, jeans - H&M, shirt - Primark, muut seen before :)


Olin tekemässä tässä ihan kunnon days passed by postausta niinkuin otsikko sanoo, mut helkkari eihän mulla ole mitään kuvia todisteena :D on ollu jokatapauksessa hektinen alkuviikko erinäisine menoineen, ei oikein suoraan sanottuna ole valmistautunut lähtemään huomenna reissuun vaikka kyllä todella mieluisasti lähtee, se lähtö vaan tuppaa tulemaan aina niin puskan takaa joskus :) tässä kun on elämässä nyt lähiaikoina yksin ja seurassa tuon tuosta reissannut niin ei luulisi että se ressaa pahemmin, mut aina mulla on tää sama ongelma: oon nii jännittyny etten saa kunnolla nukuttua yötä/parii ennen:D


No, tänään täytyy pakata ja tehdä kaikki jutut valmiiksi kun on eka rento päivä ja jolloin oikeesti kerkiää! Eilen saimme taas uutta projektia koulussa, ja teimme kivan harjoituksen "design your t-shirt" täytyy näyttää kuvaa siitä täälläkin. Uusi projekti on nimeltään Visual merchandising, eli meidän täytyy kehittää näyteikkuna (ei real life vaan pienoismalli, 2D tai 3D) ja valita ensin taustatutkimuksen ja liikkeitä tutkimalla ketjun josta me lopullinen työ tehdään. Tämän rinnalla teemme toisen työn, styling photoshoot näyteikkuna-projektiin suhteessa, ja tämä on ihan oikea sellainen:)


Lisäksi vireellä on trend timeline, eli vuoden trenditapahtumat ennakointi-tarkoitusta varten. Ja tämän lisäksi se major tehtävä: trend forecasting, ennustamme trendejä valitsemallemme muotibrändille vuodelle 2014. Eli dynaamisia, aikaavieviä ja jännittäviä projekteja coming up! Nyt tosin meikä menee kauan odotetulle lomalle lämpöön:)


eilen vietettiin tapas-illallista, mulla ei nyt tullut omaa kuvaa ruoista mutta hyvää oli, se oli ikäänkuin kokkaus ilta jonne kaikki toi jotain hyvää:) tykästyin erityisesti ranskalaiseen finger-foodiin, voi helkkari et oli hyviä snackseja. Sunnuntaina täällä vietettiin St. Patrick's day eli suuri irlantilainen tapahtuma joka tietty on massiivinen täälläkin, kaikki baarit olivat tupaten täynnä:)


IMG_0095



Kuvassa random tapaksia kun ei tosiaan tullut otettua nyt kuvaa, kyllä ne vaan on niin herkullisia, arvostan maita jotka arvostavat kulinaristisuuta ja hyvää ruokaa!! Varsinkin mieleen jäi suklaakuorrutetut pienet pallot jossa vaniljajäätelöä sisällä, vähän kuin tuulihatut mutta vielä parempia:)


Hasta luego amigos!Huomenna lähtö, ehkä tulen vielä päivittelee jotakin ennen  mutta muuten, see you in Spain:) en aio ottaa läppäriä sinne sillä Ryanairilla kun lennän en viitti riskeerata et joutuu maksamaan ekstraa, mut eiköhän netti kaikessa yleisyydessään ole keksitty myös sinne pieniä välipäivityksiä varten kun nyt kaksi viikkoa olen :) PS. Edited later: olen ajastanut pari postausta tähän lähipäiville niin kannattaa aina välillä tulla kurkkaamaan, selväähän on etten ole koneen ääressä Epsanjassa aivan yhtä paljon kuin normisti :)


//the last few days has been hectic and the time just seems to run! On sunday St. Patrick's day celebration and yesterday tapas dinner. Also, we got lots of new, exiting and dynamic school projects, it is definetly going to ne much of work but im looking forward to those given projects, including a visual merchandising one, where we are going to choose one retail to do the window display about in mini 2 or 3D. Also we will carry out a real life styling photoshoot alongside this! Now it is packing though and getting ready for the two week Spain trip which is tomorrow! I will update my blog every now and then from there as well:) Edited : i have also timed two post's so come and check out on the upcoming days. Hasta luego!


spa1 spa2 spa3


Kuvat from Torrevieja ja La Manga, fall 2011

Kommentit

  1. Jee nu har ja tunnus att ja kan kommentera hiit å ;)

    VastaaPoista
  2. helloo:) nice great, man kan å kommentera me nimimerkki men lättare/snabbare e de ju me tunnus ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!