New york city

nyc


nyf
nyc5


nycc


nyc11


En sentään ole matkustamassa kyseiseen päämäärään, vaikka "vaimari" niin sanookin:) kävin tänään ostaa koulukamppeita ja vähän kempparijuttua (lumisateessa..kyllä:), ja otin nopean rundin Topshopilla, ja löytyi tällainen tank top! Ajattelin vähän tällai työrupeaman loppusuoralla tehdä pienen palkkio/piristysostoksen.


Vaikka musta ei oikein ole mun väri, niin näin kumminkin mahdollisuuden kokeilla, olen nähkääs lähiaikoina alkanut tehdä vähän enemmän tuttavuutta kyseiseen väriin! En tiedä tuleeko se iän myötä ettei ihan ehkä niihin värikartan kirkkaimpiin yksilöihin enään tartu, tai toki niihinkin mutta olen huomannut että lähiaikoina olen tarttunut ehkä hillitympiinkin  vaatekappaleisiin ja väreihin. Olen huomannut että niistä on kumminkin loppupeleissä eniten arkikäyttöä - kaikista erikoisimmat heräteostokset kun tuppaa ikävästi jäämään käyttämättömiksi, ja nämä arki-luottovaatekappaleet säilyy aina suosiossa.


Tämä on tällainen kesän rentopäivä-toppi jonka voi pukea loistavasti vaikka farkkushortsien kanssa, ja yhdistää esim buutsit, tai vaihtoehtoisesti attitude-ballerinat ja panta hienostuneisuutta tuomaan. Tässä alla pieni esimerkkikollaasi, jossa kokosin muutamia juttuja tuon topin ympärille:


Hiljattain päivitetty130


Tuossa siis muutama mun uusimpia löytöjä Fashiolistalta, pääset mun listaa kyräilemään tästä ja sitten jos jokin yllämainituista kiinnostaa niin sieltä löytää mistä web-shopista kyseisen voi löytää. Tein näitä kollaaseja lisääkin, voin esitellä ne tulevissa postauksissa, tällaisia wish-summer outfit juttuja olen keräillyt erilaisiin menoihin :) tämä ylläoleva sopisi hyvin vaikka kesän keikalle tai festareille!


/found that New York city tank-top on Topshop today while shopping a bit of schoolstuff and bodycare products (wanted to award myself after the work with a bit of shopping treat). I usually don't go for black colours that much, but for this one i decided to give a try. That trashy-preppy styled top is like perfect for a chill summer day; to wear to a concert or summer-gig with a pair of jeansshorts and boots or attitude-ballerinas. Above a collage which i built up around that top,items that suite with it, founded on Fashiolista


Päivän asua / oufit for today


Hiljattain päivitetty129


blouse vintage / scarf and pants H&M / shoes Primark / necklace Ur&Penn


Nyt on taas yksi koulutyö saatu valmiiksi ja voi alkaa keskittymään seuraavaan, jonka palautus on jo ensi viikolla:D onneksi on kirjoitus-painoitteinen vaihteeksi, tykkään välillä sellaisistakin kun nyt on sakset ja liimapuikko heilunut siihen malliin että otan pientä breikkiä kyllä, tosin ei kovin pitkää sillä seuraava sketchbook projekti tekee jo tuloaan :)


/now im ready with one schoolwork again, this day was the final push, and now i can continue to the next brief which is due in next week...so not much of rest,not before half term:) next one is a writing task,though, so a bit different from these previous ones with sketchbooks.


Happy beginning of the week! /Nina

Kommentit