Oceanblue ring

IMG_9865 IMG_9868 IMG_9869 IMG_9874


Hiljattain päivitetty121 IMG_9881


IMG_9891


Jäi viime viikolla kokonaan esittelemättä tämä komeus, joka on kuulkaa kirjaimellisesti museotavaraa, ostin näes Lontoo- reissulla massiivisesta Victoria&Albert - museosta tuollaisen turkoosin lasisormuksen matkamuistoksi! Näin siinä jotain kaunista, muodossa, siluetissa. Se oli jotenkin elegantti (tällai taiteellisen analyysin murjaisemana) :)


Ja tuo vaaleansininen väri puri heti, vaikka punnitsinkin eri vaihtoehtoja, muun muassa valkoista varianttia. Ja mikä parasta: sopii täydellisesti sävysävyyn mun keväthuivin, turkoosin pääkallohuivin kanssa! En edes miettinyt sitä seikkaa, no nyt on sitten piece of art ja scarf niin sävy sävyyn kuin olla ja voi. Ja mikä vielä parempaa? Nuo paksut kivi - lasisormukset ovat muotia! Tässä Ur&Penn valikoimasta löytämiäni aarteita:


Hiljattain päivitetty119-001


Siinä näkyy kultaa, hopeaa ja kiveä parhaimmillaan. Kevään trendisormus on siis massiivinen kivi! Liikkeitä löytyy jo Suomesta montakin, uusimpana Itiksen U&P myymälä. Täydellisen myymälälistan löydät tästä!


Nyt täytyykin mennä valmistamaan kylmäsavulohta+brittiläisiä uusia perunoita. Otan sanani takaisin siitä että brittiperunat ovat massiivisia, täällä on kyllä toden totta uusia pottujakin ja vielä hyvänmakuisia! Täydellisiä with a piece of fish. Ja sehän terveellistä onkin:) see you again! /Nina


//found that ocean blue glass ring in London, Victoria&Albert museum. Bought it as a trip memory, liked the colour and shape of it, it looked somehow very beautiful. I figured that i don't own a real piece of handmade art to wear as an accessorie so this was a great thing to buy to my spring-storage, plus it matches perfectly my spring skullo-scarf! Above some fashion rings at the moment found on swedish Ur&Penn; as you can see, the fashion this spring is those massive rock-or glassrings. Pick your own personal favourite! 


Today it's time for british new potatoes and some cold smoked salmon. Delicious and healthy! //Nina

Kommentit