Spring-new and still white

news
IMG_9790 IMG_9791 IMG_9793 IMG_9794 IMG_9796 IMG_9799 IMG_9800

Niin siinä kävi, kun menin perjantaina ostamaan m.m. uusia pinkkejä kuulokkeita kaupungille niin kurvasin Primarkin kautta, lähinnä siksi kun en ole aikoihin käynyt. No siellähän oli sitten kaikkea kivaa kevätuutta. Ei mennyt kauaa, niin löysin £2 hintaan pilotit, ja menin sitten nopsaa välttääkseni enempiä heräteostoksia ettimään sitä mitä etsinkin - eli valkoisia tennareita. Ja löytyihän ne, hintaa 8£. Thank god for Primark!! Jaksaa aina ihmetellä sitä tyylikkäiden löytöjen määrää ihan älyttömän edulliseen hintaan.

Mukaan tarttui vielä toiset mustat ballerinat, kympillä löytyi ne, joten nyt on kevään Englanti-kengät hankinnassa, alkoi vähän tulla kuuma mun nykyisissä bootseissa kun ne on lähinnä talvikäyttöön, ja täällä tosiaan alkaa olemaan jo päivästä toiseen se +10 astetta, eli kunnon kevätjalkineet tulivat tarpeeseen. Saa nähdä tosin kauan vitivalkoiset kangastennarit pysyy puhtaana! Tosin Englannissa on se hyvä puoli keväässä että täällä se on aika kuiva, ei ole sulavia lumivalleja kuten Suomessa. Otan mielelläin kumminkin vinkkejä vastaan kangaskenkien puhtaanapitoon liittyen,jos jollain on kikka-kolmosia, kun kyllähän ne käytössä vähän likaantuu oli kadut kuivat tai ei :)

/so it went the way as usual, was supposed to buy new earplugs, but went to Primark during my citycentre visit. It didn't take a long time and i found those pilot's for the price £2, but had to quickly start searching for the thing i actually was looking for, white sneakers, to avoid much extra buyments-and found them. Primark never dissapoints! I really can't start dislikeing it, it's just so spectacular with the cheap prices and nice stuff. It's even better if you don't go there every week-sometimes is nice. Bought also those black ballerinas, so now i have all the spring shoes i need;sporty and more girly. If someone has some good tips on how to keep white sneakers tidy a longer time, i am happy to know :)

+ Kuten aina välillä sunnuntaisin on tapana, tässä olisi muutama kuva viikonlopulta kollaasimuodossa. Maaliskuun ekana viikonloppuna olen..

Hiljattain päivitetty117

... käynyt lauantai-drinksulla,dinnerillä ja leffassa. Söin parhaan juustokakun ikinä Prestonin Pizza Express-ravintolassa. Django oli loistava, vaikkakin pitkä leffa. Kuvan drinkit näyttää pimeän laadun vuoksi bloody mary-drinkeiltä, vaan sitä ei ole, lasissa arctic monkey, nam.

... yrittänyt jatkaa sitä healthy lifestyle-menoa, syön aamuisin joko muroja tai jugurttia ja sitten tomaattia ja leipää sinkki-vitamin juoman kera. Aamiainen on tosiaan tärkeä, kunnollisella sellaisella pärjää pitkään. Mulle se uppoaa kun herään niin myöhään, jos kasilta nousisi en välttämättä saisi kaikkea tuota syötyä :)

.... ja käynyt salilla ekaa kertaa tervehtymisen jälkeen ja nauttinut lämpimästä säästä bågat päässä. Oli kyllä paikallaan käynti salillakin monen päivän voimattomuuden jälkeen:)

ainiin, haaveilin myös mökki-auringonlaskusta, kunnon Suomi-tunnelmointia, kohta on kesä,kattelin vähän vanhoja valokuva-albumeita koneella, nuo ovat kesää 2011 at it's best:

Loma 2011

Hasta luegoo! -Nina

//above some weekend snapshots which i sometimes collect on sundays, sort of sunday tradition.. :) first saturday drink (which is arctic monkey though it looks like bloody mary), movie and dinner, had a delicious cheesecake, loved it with ice cream. I also tried to continue the healthy lifestyle by eating a fully breakfast with tomato, bread, yogurt or pops and vitamin-zink drink. Went to the gym and enjoyed the warm weather. Above: some feeling-photos from summer 2011, our summer vacation cottage lake views at it's best.

Kommentit

  1. Dom skoooorna <3.<3 !!!
    Har du muuten sitt dit Dr.Martens butiker? D måst ju finnas :) tenkt tila från nettin ettpar, så köper ja ännu ditifrån sen när vi kommer, man kan ju int ha för mycke av dom ;)

    VastaaPoista
  2. Tack anskubansku!! :)) ja tyckte å dom va nais. Å sen de besta ack å väl: billiga ;D

    Jeps hördu hii finns de av Dr martens lite mera, i Manchester fanns en store, tog en titt inne, ganska samma priser som på nettin, där kring 70-100 pund :) har du nån sida vart du ha tittat efter martens? de lönar sej att sii på amazon eller Ebay, eller nån av domhär engelska sidorna, du kan menar få mycke billigare :)
    +i London såå ja å en massiv Martens store. Så kyllä löytyy! ja har på känn att du kommer att hitta ett par till hit sen ! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!