Thank god it's friday


Tällainen on suurinpiirtein fiilis tänään :D ai että joskus tuntuukin hienolta kun viikonloppu ja perjantai on täällä, etenkin silloin kun on worked the ass off kirjaimellisesti! Tämä viikko onkin ollut erityisen hektinen, meillä on ollut vähän ylimääräisiä tunteja vielä kaiken lisäksi koulussa ja tosi pitkiä päiviä, eilen painoin 7 tuntia non-stop duunia kiskaisten patongin välissä naamaan, tällaista se yleensä on muutama päivä ennen deadlinea, loppukiri tuntuu luissa ja ytimissä :D


Mutta ei siinä mitään; tykkään tehdä paljon kerralla ettei mitään jää niin sanotusti roikkumaan. Toivotin periaattees jo eilen alustavasti viikonlopun tervetulleeksi kun oli fiilis että voiton puolella ollaan töiden suhteen; vaikka välillä tuntuukin siltä että ei ne työt tekemällä lopu :) Kyseessä siis bloggaus/brändäystehtävän deadline, paljastettakoon että blogini käsittelee skandinavialaista sisustusta/designia, eli teoriassa mulla on toinen blogi joka käsittelee pelkästään tätä aihetta. Sitä on ollut tosi mielenkiintoista tehdä, esittelen täällä työn tulosta kun saan ihan valmiiksi:)



Sitten mitä tulin alunperin esittelemään : kokki-perjantai nimittäin, the chef is back in business, perjantai on siis muodostumassa reseptien esittely päiviksi, mikäs siinä:


IMG_9896 IMG_9899


Tämä on sarjassamme niin terveellistä kuin olla ja voi - annos, ei paljon muuta voi tokaista:D en ole ennen pahemmin papuja syönyt mutta nyt löytyi yhestä lemppariblogista, täältä, sellainen resepti, ettei voinut vastustaa.


Eli tässä ainekset needed:


- butter beans / voi pavut


- kokojyvä/tumma riisi


- kurkkua, tomaattia, paprikaa, kevätsipulia


- kreikkalaista jugurttia (uusi favourite ruoka-aine)


Ei muuta kuin keitä riisi (noin 25 min), pilko sillä välin vihannekset ja lämmitä pavut mikrossa, 2 minuuttia täydellä teholla. Dekoreeraa annos mieleiseksi.


Ready ja bon appetit! Tänään onkin ollut terveyspäivä big time, ensin salilla ja sitten tuo päivälliseksi. En voi muuta sanoa että maukas, terveellinen ja täyttävä annos treenin jälkeen. Nyt voikin sitten ottaa lasin viiniä ja vähän juustoa illalla naistenpäivän, international womans day'n kunniaksi :) (tosin täällä ollaan ilman sähköä, ja ei kyllä ole harmainta tietoa milloin palaa, onneksi viini ei pilaannu) :)


Hyvää naistenpäivän iltaa arvon naiset!


Edited later : laitan tähän vielä tämän biisin, itseasiassa ihan lempibiisejä ympäri vuoden mutta sopii nyt tähän päivään kuin nenä päähän, sanoineen päivineen kuvastaa naistenpäivää täydellisesti! Enjoy!


http://www.youtube.com/watch?v=CUmxwOPyB1o

// finally friday! it is so relaxing after a long week of work to know that the weekend is here. I have been doing extra much this week since the blogging deadline is coming up on tuesday, i will represent some of it here too when it's completely ready :) Today was a healthy friday, international womans day friday, first the gym and afterwards that nice dinner, with butter beans, brown rice, vegetables and greek yoghurt. Soo healthy as a dish can be! I think i take fridays to a "chef-friday" when showing always something new i cooked:) Now i can take a glass of wine in the evening, though at the moment the electricity is gone hope we are back soon.. :)


Happy Woman's day evening! /Nina

Kommentit