Spring in Manchester via mobile

man1 man2 man3 man4 man5 man7 man8 man9 man10 man11 man12 man13


Käväisin lauantaina tuossa naapurikaupungissa päivävisiitillä tosiaan kuten kuvat todistaa! :) Pakkohan sitä on laittaa "some evidence" kun eihän se muuten oo ees tapahtunut..haha:)


Ei tullut järkkäriä mukaan, ihmettelin matkalla juna-asemalle että hetkinen, mitens se bägi on näin kevyt, ja sitten aika äkkii mulla välähti, "mutikka" jäi kotiin. No sinne sai jäädä, ajattelin, onhan mulla vielä aikaa kuvata Manun maisemia kun ei ole sen pidemmästä matkasta kyse! ;)


Ei oo tosiaan tullut itsekään käytyä kyseisessä kaupungissa kuin kerran aiemmin ja silloinkin vietin leijonan osan (lue: koko päivän) ostoskeskuksen uumenissa, eli oli kaikin puolin mukava viettää tällaista lämmintä kevätpäivää nauttien Manchesterin maisemista. Se on aika teollinen kaupunki, eli enimmäkseen shoppailuun ja vähemmän kulttuuriin, ja ainiin toki jalkapallofanien luvattu mekkahan se on! Liverpool on ihan lähellä, joten jos haluaa käydä museoissa ja nähdä enemmän kulttuuria, sinne kannattaa nokkansa suunnistaa.


Mutta tosiaan, ylläolevista kuvista sen verran että niissä näkyy Castlefield, ja piippu-jokilaivat, oli todella erilainen paikka ja kivan vihreä luonto :) Oli kiva kun jokaisessa laivassa oli elämää, niissä oli jopa kukkaistutukset katoilla. Niillä oli nimet ja kaikki oli uniikkeja omalla tavallaan! Kannattaa käydä tuolla alueella, jos Manchesteriin tulee vierailulle. Joenvarren terassit oli täynnä innokkaita brittejä jotka nauttivat kesän tulosta siinä missä me suomalaisetkin!


/there's a few snapshots from my Manchester visit last saturday. Did not take too much photos, since the big camera was home. But in general, a great day with a sunny and warm weather, british people where enjoying the same way as we finnish :) We visited Castlefield, a fine area with these cute river steamboats.


2013-04-24 15.55.12 2013-04-24 15.55.22


Therapy in the middle of exam week? ice cream!


Tänään otettiin pieni "iltapäivä-aikalisä" koulutöistä ja mentiin Prestonin parhaaseen suklaa/jätskiputiikkiin. Vuoden ekaan irtojätskiin valitsin raspberry-vanilla ja rhubarb crunch. Nam!


/the first ice cream this spring, raspberry-vanilla and rhubarb crunch, perfect relaxation in the middle of school-stress :)


toinen rauhoittava juttu on söpöjen koirien katselu.. kyllä vaan, se rauhoittaa, puppies bring it on :


pupp1 pupp2 pupp3 pupp4 pupp5 pupp6 pupp7 pupp8


Kuvat/ pics Pinterest


Ooh, pupp... nyt on tosin pakko jatkaa research työtä jostain muusta kuin koiranpennuista :) see you around! /Nina :)


/watching cute puppies is also great therapy. Now i have to continue researching something else than cute dogs, though :) see you! /Nina

Kommentit