Thick bun




Luin taannoin Cosmon mukana tullutta Glitter - liikkeen hiusliitettä, jossa esiteltiin kesän trendikampauksia. Siinä bongasin tuon thick metallic bun - hiustyylin joka näyttäisi olevan tällä hetkellä hyvin trendikäs. Laitoin mun hiukset töihin vähän samaan tyyliin viime viikolla, paitsi että käytin donitsia (en muista mistä tuon olen taannoin ostanut, siitä on aikaa). Se antaa joka tapauksessa normi- pampulaan nähden enemmän ilmettä tukkaan. Kiinnitin sen lähes takaraivolle, kampasin ja siloitin hiukset hiusöljyllä niin saa kiiltoa ja suoruutta kehiin.

Tässä vähän osviittaa siitä minkälaista tyyliä tarkoitan;

Kuten huomaa, metallilenksulla saa hiukset vaikka miten vinkkien avulla; rennosti ja puolihuolimattomasti sekä tyylikkäästi suoraksi.

 Oon aina miettinyt että miten tuollainen pysyy tukassa kun sehän on tuollainen kova metalliosa, kunnes nyt hiffasin että salaisuushan piilee tuossa normi-pampulaosassa, joka pilkoittaa takaosassa, mutta se jää sitten lähes täysin piiloon kun lenksu on hiuksissa. Tyylikäs ja klassinen tapa saada hiuksiin vähän tyyliä, vaikka töihin. Sopii tosin yhtä hyvin juhliin :)

//I recently read some hair-tips from a Glitter - hair issue which came with Cosmopolitan magazine, and there was listed this "thick hairbobble style" which seems to be very stylish now this summer. My own hairbun is from somewhere I can't remember, it was such a long time ago I bought it, but i still use it quite often, to get the hair that extra little kick instead of a regular hair bun. I placed it near the top of my head and styled with a brush and some hair oil.

As you can see from the collage I've created above, you can do several different styles with the metallic bobble. I have always kind of been confused how a heavy metallic piece like that can hold in your hair without slipping away, but the secret is the bobble-part on the back, which hides perfectly under the metallic piece.

This is a stylish and classy way to get your hair styled up for work as well as casual party.

Images : loveblair.com, Google.com ja Glitter.fi.

+ reminder: Nelly-sale is open



Jos kiinnostaa huikeiden muotivaatteiden Summer Sale, nyt äkkiseltään Nellylle tsekkaamaan valikoimaa. Sain maanantaina uutismeiliä Alen Vip-koodista, ja nyt se on avattu kaikille. Keräsin tuohon ylle muutamia potentiaalisia ale - ehdokkaita, kokosin kylläkin kollaasit jo maanantaina että toivonmukaan noita yllänäkyviä vielä riittää :)

Suurin osa noistakin ovat siinä 20-30 euron luokkaa, että nyt saa täydennettyä kesävarastoa väreillä ja myöskin vaikka syksyksi kannattaa hankkia jo nyt takkia!

//Nelly.com big Summer Sale has started, so collect your new wardrobe essentials or zoom already now for autumn clothes:)

//Nina

Kommentit