Summer in Tallinn












This can only mean one thing : shopping post coming up later!




Evening sky cosmo



Radisson BLU Skybar - view just the right time


Summer style



A glass of sparkling is just the right thing to order now when it's finally summer!



New-in star bracelet from Edberg

Tallinna on niin kaunis kesäkaupunki! Viikko sitten tähän aikaan kun kirjoittelin täällä sateen ja harmauden vallassa loma-kaipuu aiheisen postauksen jossa uneksin etelänmatkasta, en olisi voinut kuvitellakaan että viikkoa myöhemmin seilaan Tallinnaan hyvin onnellisena matkaani, kyllä, suomenlahdella vain, mutta mittarissa hyvin lähellä +30 astetta. Niin se kesä vain aina osaa yllättää suomalaisetkin oikein olan takaa!

Olin kyllä miniloman tarpeessa, nyt tuntuu kuin olisi ollut paljon pidempään reissussa ja olo on entistä virkeämpi.

Tämä viikko on yhtä reissua muutenkin, sillä seuraavaksi olisi vuorossa kesämatka ihan täällä suomen rajojen sisäpuolella, kun suuntana on huomenna kesäfestarit Lohjalla. Kesän ekat ja todennäköisesti ainoat festarit, odotan innolla! 

Shopping-postaus Tallinnan ostoksista siis luvassa vielä erikseen, aika Bershka-painotteinen sellainen :) Aurinkoista viikonjatkoa, nautitaan nyt ja toivotan niille jotka ovat lomalla oikein rattoisia lomapäiviä!

//Tallinn is such a pretty summer city to visit! One week ago, I couldn't have believed that I enjoy my time to date on a boat's sundeck at the gulf of Finland, in nearly +30 degrees, when just a week ago I would have done anything to get to southern Europe on holiday away from the rain. Little did I know, the summer always seems to surprise us in Finland!

I needed a short getaway, though. I feel all brand new after just a couple of days away!

And the summer traveling won't stop here for this week. Next up is a summer festival in Lohja, I'm excited since it's probably the only summer festival i attend this summer!

Next up here on the blog is a shopping post, asap I get pictures taken.

Meanwhile let's enjoy the best of summer!

Kommentit