"It takes no time to be nice-it's more effort to be a prick"





Tuo lausahdus tämän dokumentin lopulla oli vain yksi niistä loistavista asioista, joista Ed Sheeran puhuu tässä dokumentissa. Moni onkin varmaan jo nähnyt sen, se on videoitu viime vuoden puolella. Olen itsekin nähnyt tämän aiemmin, mutta se on niin loistava että sen voi nähdä monesti uudelleenkin :) Ellet vielä ole nähnyt, suosittelen lämpimästi. Ed Sheeran on paitsi loistava musiikintekijä, myöskin loistava tyyppi ihan täysin. Hänen vilpittömän vaatimaton asenteensa suhtautua ihan kaikkeen jopa tämän suuren suosion läpi on suorastaan ihailtavaa-kun näin tämän dokumentin ekaa kertaa kauan sitten, olin jo myyty, mutta se että hän on vieläkin tuo ihan samantyylinen ihminen, on upeaa ja niin moni artisti voisi oppia häneltä miten elämään tulee suhtautua jopa suuren suosion saavutettuaankin. Uusimmissa Brit Awards-jatkojen jälkeisissä kuvissa hän kulkee ympäriinsä fancy auton sijasta ihan normi Lontoo-taksissa, jossa itsekin on tullut kuljettua Lontoossa yöelämään ja takaisin.



Ed arvostaa fanejansa ja hän vie ne aina etusijalle. Hän on alusta alkaen vienyt viileän itsevarmasti läpi omaa juttuaan, ja kun asiat eivät toimineet Lontoossa, hän lähti päämäärätietoisesti USA:han kokeilemaan ja tässä hän on tänä päivänä. Hän ei ole suostunut muuttamaan linjaansa - hän tosiaankin on lähivuosien huikein nimi mikä musiikkimaailmassa on esiin noussut.



//I titled this post with one of the many wise words that Ed Sheeran said in that MTV-documentary. Wanted to share it here, although many of you might have seen it already (it's been filmed last year). Myself, I can always see it again, such an amazing documentary. Ed is not only a fantastic musician, but also a fantastic person throughout. The way he handles success is adorable and so many other successful artists and performers could learn from him. He's clear way of doing his own thing has taken him so far - when things didn't work out in London, he went to LA to give it a shot and look where he is today. Despite massively famous, he is still just like everyone of us - Even in the new pictures from the Brit Awards after party he just moves around in a normal London cab instead of a fancy car. He really is by far the biggest and not only that but also amazing things that has happened to the music world in a long time :)

Kommentit